Over ons

Wat doet u met uw gebruikte chromatografie apparatuur? 

Gun het een 2de leven en biedt uw GCHPLCGC/MSLC/MSICP-MS, ICP-OES & AAS instrument aan en ontvang een vergoeding. Hiermee wordt geld genereert voor aanschaf van nieuwe laboratoriumspullen.

Verkoop uw chromatografie instrumenten aan Labrecycling: 

Wat gebeurt er met uw afgedankte chromatografie apparatuur? 

Wij kopen gebruikte chromatografie instrumenten van o.a. farmaceuten, die hun laboratoriumapparatuur met regelmaat moeten vervangen. Naast farmaceuten, kopen wij ook in van ziekenhuizen, R&D laboratoria, drinkwaterbedrijven, voedsel -& chemische industrie en van commerciële laboratoria uit diverse landen zoals: Nederland, België̈, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken en Zwitserland.

De HPLC, GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS systemen worden verkocht aan niet-Westerse landen, waar ze gebruikt worden in ziekenhuizen, universiteiten, onderzoekcentra en water- voedselbedrijven en aanverwante bedrijven.

Wij hergebruiken het apparatuur en hebben hiermee al succesvolle projecten afgerond over de hele wereld.  Momenteel beschikken wij over een uitgebreid assortiment, waarbij veelgebruikt laboratorium instrumenten een nieuw leven krijgt.

Labrecycling - Geef chromatografie apparatuur een 2de leven. 

Ons doel:

Geef laboratorium apparatuur een 2deleven. Het is beter voor het milieu en geeft onze kinderen een betere toekomst, waarin zij leven op een planeet waar onze grondstoffen niet opraken.