2de hands laboratorium apparatuur

Waarom koop ik tweedehands laboratorium apparatuur?

Vaak omdat deze goedkoper zijn en zeker omdat wij in een maatschappij leven waar wij meer en meer onze aarde willen beschermen. 

Een laboratorium kan ervoor kiezen om nieuw laboratoriumapparatuur / chromatografie apparatuur aan te schaffen. Deze zijn voorzien van alle nieuwe snufjes en meten heel specifiek. Deze apparatuur hebben een hoge aanschaf en levensduur is per apparaat verschillend. Veel fabrikanten verlenen servicecontracten bij afname van een nieuw product. 

Wat kost tweedehands laboratoriumapparatuur?

Bij 2de hands laboratorium apparatuur of chromatografie apparatuur, is de aanschaf vele malen lager, kan zelfs oplopen tot een besparing van 80%. De werking en de resultaten van deze apparaten is nog steeds van hoge kwaliteit. 

2 dehands laboratorium apparatuur = duurzaam

Verkoop uw Tweedehands laboratorium apparatuur of 2dehands chromatografie apparatuur en draag een steentje bij aan ons milieu. Wordt duurzaam en neem contact op met Labrecycling.  

Waar verkoop ik mijn oude chromatografie apparatuur ?

U werkt op een laboratorium of bent in-of verkoper van chromatografie apparatuur en heeft een ouder systeem staan. Deze kunt u samen met Labrecycling een 2de leven geven. 

Wist u dat oude chromatografie instrumenten geld waard zijn?

U kunt uw oude HPLC, LC/MS, GC, GC/MS, ICP en zelfs AAS verkopen aan het Nederlandse bedrijf Labrecycling. U kunt hiervoor geld ontvangen of u kiest voor een donatie aan een goed doel van uw uw keuze. 

 

Nieuws

Medewerkers

Herwin Smit
Herwin Smit
Founder / Director
Monique Smit
Monique Smit
Sales Manager
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief