Hoofdafbeelding Agilent 1100 - Quat Pump G1311A - MWD G1365A

Agilent 1100 - Quat Pump G1311A - MWD G1365A

Artikelnr: 2009
Gevraagd/Enkele beschikbaar

Omschrijving

De Agilent 1100 HPLC systeem met Quaternary pomp en Multi Wavelength Detector (HP 1100) serie is een modulair opgebouwd systeem die snelle analyses met hoge capaciteit met precieze resultaten combineert.  De innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten kunnen worden bediend via een handheld-controller of een computer met ChemStation software.  Gebaseerd op de HP 1050 HPLC-systeem, beschikt de Agilent 1100 systeem over een configuratie met één stapel aan componenten die een minimum aan laboratoriumruimte in beslag neemt. 

HPLC systeem met Quat Pomp G1311A en G1365A MWD

Naast de kleine footprint heeft deze Agilent 1100 systeem een enorme keuze aan beschikbare modules, waaronder meerdere verschillende detectors, pompen en autosamplers, waardoor deze de mogelijkheid heeft om verschillende oplossingen te bieden.

Deze Agilent 1100 LC systeem bevat de volgende modules:

Labrecycling heeft als doel om gebruikte en gereviseerde HPLC-systemen een tweede leven te geven in 2de en 3dewereldlanden. Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde Agilent HPLC-systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Of u nu op zoek bent naar een MWD- of DAD-systeem, wij hebben beide op voorraad. 

 

Specificaties

HPLC Pomp Quaternary pump
HPLC Detector MWD
Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief