Hoofdafbeelding Agilent 1220 Infinity LC (G4286B)

Agilent 1220 Infinity LC (G4286B)

Artikelnr: 2057
nieuw en direct verkocht

Omschrijving

Agilent 1220 Infinity LC (G4286B)

Dit compendium is een verzameling van technische informatie en toepassingen uitgevoerd op de Agilent 1220 Infinity LC en zijn voorganger de Agilent 1120 Compact LC. 
De 1120 Compact LC is gebaseerd op gevestigde Agilent LC technologieën en beschikt over vereenvoudigde functies en eenvoudig te gebruiken software om conventionele HPLC tot 400 bar mogelijk te maken. De 1120 Compact LC werd voornamelijk ingezet in kleine tot middelgrote kwaliteitscontrole- of onderzoekslaboratoria. 
Uit een klantenonderzoek van Agilent bleek de behoefte aan meer instrumentflexibiliteit en een groter vermogensbereik. In antwoord hierop heeft Agilent de 1220 Infinity LC geïntroduceerd, die gebruik maakt van de nieuwste technologie door componenten te delen met de Agilent 1260 Infinity LC met behoud van uitstekende waarde en compatibiliteit. 

Belangrijkste kenmerken 1220 Infinity LC

  • Drukbereik tot 600 bar - voor UHPLC in combinatie met Agilent Poroshell kolommen
  • Geïntegreerde diode array detector met spectra analyse - voor onzuiverheidkarakterisering 
  • Hardware upgrade paden zoals isocratisch naar gradiënt voor hogere methode flexibiliteit, handmatige naar automatische injectie voor hogere sample throughput, en een click-in kolom oven voor betere chromatografische reproduceerbaarheid. 
  • Naadloze toevoeging van elke Agilent LC-detector of fractiecollector op analytische schaal, inclusief geïntegreerde softwarecontrole. 
  • Schaalbare softwarekeuzes van basiswerkstationpakketten tot gedistribueerde client/server-oplossingen, inclusief opties voor naleving van regelgeving 
  • Een speciale montageplaat absorbeert schokken en trillingen tijdens transport of gebruik voor onsite analyse in afgelegen gebieden

Specificaties

Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief