Hoofdafbeelding Agilent 1290 Infinity Nanoflow LC systeem

Agilent 1290 Infinity Nanoflow LC systeem

Artikelnr: 2045
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Labrecycling heet interesse in tal van verschillende Agilent HPLC systemen,

Neem als voorbeeld:

Infinity nanoflow LC systeem 

Dit systeem bestaat uit:

 • G4226A 1290 sampler

Het 1290 Infinity automatisch monsternameapparaat heeft een groter drukbereik, waardoor het gebruik van de huidige kolomtechnologie (submicron-kolommen met smalle boring) met het Agilent 1290 Infinity LC-systeem mogelijk wordt. Verhoogde robuustheid wordt bereikt door geoptimaliseerde nieuwe onderdelen, hoge snelheid met laagste carry-over door flow through ontwerp, verhoogde sample injectie snelheid voor hoge sample throughput, verhoogde productiviteit door het gebruik van overlap injectie mode en flexibele en handige sample handling met verschillende soorten sample containers, zoals vials en wells platen. Door gebruik te maken van 384-wellsplaten kunt u tot 768 monsters zonder toezicht verwerken.

 • G1330B 1290 Thermostat

De Agilent 1290 Infinity Thermostat is ontworpen voor gebruik met andere modules van de Agilent 1200 Infinity Series of met andere LC systemen indien adequate remote control inputs en outputs beschikbaar zijn. De thermostaat wordt bediend vanuit de Agilent 1200 Infinity Series Instant Pilot of vanuit uw Agilent besturingssoftware voor LC systemen.

De speciaal ontworpen thermostatiseerbare sample trays bieden plaats aan 100 × 1.8 mL vials of twee wellplates en 10 × 1.8 mL vials.

De thermostaat bevat Peltier-gestuurde warmtewisselaars. Een ventilator zuigt lucht aan uit de ruimte boven het monsterflesjesbakje van het automatische monsternameapparaat en blaast die lucht vervolgens door de lamellen van de koel/verwarmingsmodule. Daar wordt de lucht gekoeld of verwarmd volgens de temperatuurinstelling. De thermostaatlucht komt het autosampler binnen via een uitsparing onder het speciaal ontworpen monsterbakje. De lucht wordt dan gelijkmatig door het monsterbakje verdeeld, zodat een effectieve temperatuurregeling verzekerd is, ongeacht het aantal vials dat zich in het bakje bevindt.

In de koelmodus wordt condensatie gegenereerd aan de gekoelde zijde van de Peltier-elementen. Dit gecondenseerde water wordt veilig in het leksysteem geleid.

 • G4220A 1290 Bin Pomp

De Binaire pomp is ontworpen voor de hoogste prestaties, GLP-conformiteit en eenvoudig onderhoud. Hij omvat de volgende kenmerken:

 • Seal wash voor een blijvend hoge levensduur van pompafdichtingen voor buffertoepassingen.
 • Oplosmiddelkeuzeklep voor flexibiliteit van de methode.
 • Jet Weaver voor optimale mengprestaties met een minimum aan vertragingsvolume.
 • Automatische spoelfunctie voor gebruiksgemak en onbeheerde voorbereiding van het systeem.
 • Automatische afstelling van de toedieningscyclus voor compensatie van elasticiteits- en oplosmiddelvolumeveranderingseffecten (samendrukbaarheid, thermische expansie, mengcontractie).
 • Oplosmiddelkeuze voor optimale doorstroming en nauwkeurigheid van de samenstelling.
 • Snelle defill-functie voor betere aanzuig- en afleverprestaties.
 • Ontwerp met twee zuigers in serie voor grotere betrouwbaarheid.
 • Hoge resolutie zuigerbewegingsregeling voor een soepele en betrouwbare beweging.

Specificaties

HPLC Pomp Binary Pump
Agilent HPLC systemen Agilent 1290 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief