Hoofdafbeelding Agilent 6490 Triple Quadrupole Mass Spectrometer

Agilent 6490 Triple Quadrupole Mass Spectrometer

Artikelnr: 4003
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Doelstelling Agilent 6490 Triple Quadrupole Mass Spectrometer

De hoge gevoeligheid van het 6490 Triple Quadrupole LC/MS-systeem met iFunnel-technologie voor de kwantificering van peptidemonsters in plasma aantonen.

Achtergrond van de Agilent 6490 Triple Quadrupole Mass Spectrometer

De Agilent 6490 Triple Quadrupole massaspectrometer is uitgerust met iFunnel-technologie om nieuwe niveaus van gevoeligheid en dynamisch bereik te bereiken voor de detectie van doelpeptiden in complexe matrices zoals menselijk plasma. Het innovatieve ontwerp van de ionentrechter vermindert verontreiniging en neutrale moleculen, waardoor het totale signaal wordt verbeterd en de ruis van het systeem wordt verminderd.

Gevoeligheid is de belangrijkste vereiste voor assays die zowel specifiek als kwantitatief zijn voor doeleiwitten. Deze assays zijn van cruciaal belang voor klinisch onderzoek naar vermeende biomarkers, die lage concentraties kunnen hebben in veel gebruikte biovloeistoffen zoals serum en plasma. Vaak moeten honderden doelpeptiden in duizenden biologische monsters worden gecontroleerd.

Deze notitie beschrijft de resultaten die zijn bereikt voor de analyse van stabiele isotoop-gelabelde standaard peptiden die zijn toegevoegd aan gedigesteerd niet-uitgeput plasma met behulp van het 6490 Triple Quadrupole LC/MS-systeem met iFunnel-technologie.

Belangrijkste voordelen Agilent 6490 

  • De resultaten tonen een gevoeligheid op attomole-niveau voor de kwantificering van peptidemonsters in plasma met behulp van standaard flow LC
  • 110 replicaatinjecties van peptiden in plasma toonden robuustheid en reproduceerbaarheid voor deze monstertypes
  • De 6490 met iFunnel-technologie is ideaal voor de detectie van doelpeptiden in complexe matrices zoals menselijk plasma

 

bron: © Agilent Technologies, Inc. 2010 Gepubliceerd in de U.S.A. 15 september 2010 5990-6513EN

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief