Hoofdafbeelding Agilent 725 ICP-OES (G8462A)

Agilent 725 ICP-OES (G8462A)

Artikelnr: 6012
Gevraagd/ Niet op voorraad
Hoge kwaliteit analyses
Betrouwbaar

Omschrijving

Van de Agilent ICP-OES 700 series bieden wij aan de 

Agilent 725 ICP-OES

Agilent G8462A

De Agilent 725 met radiaal georiënteerd plasma is het instrument bij uitstek voor routineanalyse van moeilijke monsters. De hogere matrixtolerantie van het verticaal georiënteerde plasma heeft het het de industriestandaard voor metalen, mijnbouw en petrochemische toepassingen.

Agilent ICP-Optical Emission Spectrophotometer G8462A

De Agilent 720/725 ICP-OES systemen zijn 's werelds meest productieve high-performance en enige echte simultane ICP-OES.

 

Betrouwbaar 

Continu golflengtebereik biedt de mogelijkheid om meerdere golflengtes voor een bepaald element te selecteren, waardoor het dynamische bereik wordt vergroot en storingen worden vermeden, zodat u maximaal vertrouwen hebt in uw resultaten.

Productief

Met één beeld, één stap meting van belangrijke, minder belangrijke en sporenelementen, plus de snelste opwarming, verhoogt de verwerkingscapaciteit en productiviteit.

Robuust

Uitzonderlijk robuust plasma zorgt voor betrouwbare en reproduceerbare resultaten, zelfs bij de meest complexe matrices.

Kosteneffectief

 Met een verzegelde CCD-detector die geen purgen vereist, een compact optisch systeem en een efficiënt RF-systeem dat een analytisch plasma in stand houdt bij lagere argonstromen, verlaagt de Agilent 720/725 het gasverbruik en de operationele kosten.

Flexibel

Keuze uit geoptimaliseerde axiale (Agilent 720) of radiale (Agilent 725) configuraties om aan uw applicatiebehoeften te voldoen.

 Intuïtief

Superieure softwarefuncties voor automatisering en gebruiksgemak.

 

Specificaties

Autosamplers Agilent Autosampler
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief