Hoofdafbeelding Agilent 7500CE series (G3252A)

Agilent 7500CE series (G3252A)

Artikelnr: 6001
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

De Agilent Technologies 7500-serie ICP-MS (Agilent 7500) is een inductief gekoppelde plasma-massaspectrometer (ICP-MS). Het kan spoorelementen meten in een detectie niveau van één deel per triljoen (PPT) Het scant snel meer dan 70 elementen om zo de samenstelling van een onbekend monster te bepalen. De ChemStation software automatiseert de analyse en interpreteert de resultaten nauwkeurig. Het systeem is uitgebreid getest door Labrecycling.

Agilent ICP-MS Series (G3252A)

  • Chemstation Workstation: Bestuurt de Agilent 7500 ICP-MS, verkrijgt de gegevens en analyseert de verkregen data. 
  • Roterende pomp:  Een of twee roterende pompen worden gebruikt, afhankelijk van het type uitvoering. De pomp wordt gebruikt als ondersteuning voor de turbo moleculaire pomp. Het wordt ook gebruikt om de interfacekamer in de analysemodus te krijgen. De stroom voor de pomp wordt geleverd door de Agilent 7500. Chemstation Workstation bestuurt de AAN/ UIT-regeling van de pomp.
  • Autosampler: Chemstation bestuurt de autosampler. Wordt als optie aangeboden
  • Chiller:  De koeler levert het koelwater om de Peltier-koeler (sproeikamer-koeler), de monster conus, de skimmer conus, de RF-versterker en de work coil te koelen. Wordt als optie aangeboden

Agilent 7500Ce - G3252A

Staat: gebruikt - tweedehands - gereviseeerd
Producent: Agilent Technologies
Software: PC - Chemstation.

Gebruikt of refurbished Agilent ICP/MS systeem?

Agilent ICP-MS 7500 - is in uitstekende staat. Het kan worden gekocht als gebruikt of gerenoveerd systeem. 

Labrecycling test het systeem. Het instrument wordt gereinigd (binnen en buiten) en ontsmet. Kapotte en reserveonderdelen worden vervangen door originele onderdelen van de fabrikant. Het gereviseerde systeem is voorzien van een tune rapport en testcertificaat volgens de fabrieksinstellingen. Het wordt geleverd met computer, software en met 3 maanden garantie. Een langere garantieperiode is bespreekbaar.

Wilt u een gebruikte ICP-MS aanschaffen?

Neem contact op met Labrecycling om de mogelijkheden te bespreken.

Uw Agilent ICP-MS-, MP-AES- of ICP-OES-systeem verkopen of inruilen?

Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 7900 ICP-MS, Agilent 7800 ICP-MS of 8900 Triple Quadrupole ICP-MS wordt uw oude laboratoriumapparaat uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Labrecycling is echter geïnteresseerd in de gedateerde,gebruikte ICP-MS-systemen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief