Hoofdafbeelding Agilent 7890A GC System + FID

Agilent 7890A GC System + FID

Artikelnr: 1033
Gevraagd/ Niet op voorraad
Gebruikersvriendelijk
Robuust

Omschrijving

 Agilent 7890A

De Agilent 7890A is een hypermoderne gaschromatograaf die superieure prestaties levert voor alle toepassingen. De sleutel tot zijn prestaties is het gebruik van geavanceerde elektronische pneumatische regelmodules (EPC) en hoogwaardige GC-oventemperatuurregeling. Elke EPC-eenheid is geoptimaliseerd voor het beoogde gebruik met een specifieke inlaat en detectoroptie.

De GC-oventemperatuurregeling van de 7890A-oven maakt een snelle en nauwkeurige temperatuuraanpassing mogelijk. De algemene thermische prestaties zorgen voor optimale chromatografie, inclusief pieksymmetrie, herhaalbaarheid van de retentietijd en nauwkeurigheid van de retentie-index.

De combinatie van nauwkeurige pneu- matische en temperatuurregeling leidt tot uiterst nauwkeurige retentietijdreproduceerbaarheid, die de basis vormt voor alle chromatografische metingen.

Agilent's eigen Capillary Flow Technology biedt een nieuwe dimensie in chromatografie met betrouwbare, lekvrije capillaire verbindingen in de oven die bestand zijn tegen herhaalde GC-ovencycli. De 7890A GC heeft verbeterde firmware om de Capillary Flow-mogelijkheden uit te breiden en verbeterde datasys- tem software om het instellen en bedienen van backflush te vereenvoudigen. Deze nieuwe tools maken het gemakkelijker om complexe matrices en onbekenden te analyseren en zorgen voor een hogere productiviteit en gegevensintegriteit voor routineanalyses via 2-dimensionale hartafsnijding, detectorsplitsing en terugspoelen van kolommen.

De 7890A GC heeft geavanceerde ingebouwde mogelijkheden om systeembronnen te controleren (tellers, elektronische logboeken en diagnostiek). Agilent GC systemen staan bekend om hun betrouwbaarheid, robuustheid en lange levensduur. De Agilent 10 jaar gebruiksgarantie biedt meer zekerheid voor lage eigendomskosten gedurende de gehele levensduur van de GC.

 

Specificaties

GC modules Single Split/Splitless
GC Detector FID
Agilent GC Agilent 7890A
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief