Hoofdafbeelding Agilent G1315B DAD 1100 series

Agilent G1315B DAD 1100 series

Artikelnr: 8087
Gevraagd/Enkele beschikbaar

Omschrijving

​Onlangs op voorraad

Agilent G1315B Diode Array Detector (DAD)

De Agilent 1100 Series G1315B Diode Array Detector is ontworpen voor maximale optische prestaties. Flexibele slit-instelling van fijne banden tot de hoogste gevoeligheid, met instellingen van 1 nm kan de fijne structuur van benzeen worden onthuld - zelfs bij 0,7mAUFS.  Een brede spleet van 8 of 16 nm kan worden gekozen om basislijnruis te minimaliseren en zo de gevoeligheid te verhogen. 

De Agilent 1100-serie DAD is ontworpen voor maximale optische prestaties.  Flexibele spleetinstelling van fijne banden tot de hoogste gevoeligheid, met instellingen van 1 nm kan de fijne structuur van benzeen worden onthuld - zelfs bij 0,7mAUFS.  

Een brede spleet van 8 of 16 nm kan worden gekozen om basislijnruis te minimaliseren en zo de gevoeligheid te verhogen. Twee lampen in de HP 1100-serie diode-arraydetector zorgen voor de hoogste lichtopbrengst van 190 tot 950 nm, voor de laagste detectielimieten over het gehele golflengtebereik. Het gebruik van 1.024 diodes en een optische spleet die van 1 tot 16 nm kan worden geprogrammeerd, garandeert de best mogelijke spectrale bandbreedte.

Agilent 1100 series G1315B DAD


De G1315B Diode Array Detector verifieert de scheidingskwaliteit met piekzuiverheid, meervoudige signalen en spectrale bibliotheken, interactief of automatisch in dezelfde run als uw analytische kwantificering. Uitgebreid golflengtebereik van 190 tot 950 nm met de hoogste gevoeligheid of spectrale resolutie met programmeerbare spleet. Temperatuurbeheersysteem zorgt voor optimale stabiliteit van de basislijn, zelfs onder zware omgevingsomstandigheden. U kunt spectrale acquisitie toevoegen aan uw HPLC-analyse met de Agilent 1100 Series diode array detector.

Zowel de VWD als de DAD maken gebruik van een holmiumoxidefilter voor automatische golflengteverificatie en voor het volgen van de prestatiekenmerken van de detector. Ze maken ook gebruik van een nieuw ontwerp dat toegang aan de voorzijde mogelijk maakt voor het verwisselen van flowcellen en vooraf uitgelijnde lampen.

 G1315B 1100 kenmerken:

 • Toegang tot het spectrale domein met superieure 3D-optiek-simultane verlichting met gecombineerde deuterium- en wolfraamlampen voor de hoogste intensiteit en laagste detectielimiet van 190 tot 950 nm, 1024 diodes en 1-nm spleet voor de hoogste spectrale resolutie.
 • Programmeerbare spleet helpt u het spectrale landschap te verkennen voor snellere monsterkarakterisering - focus op fijne banden met smalle instelling, of als een hogere gevoeligheid vereist is, open dan de programmeerbare spleet voor meer lichtdoorvoer. Een brede slit zorgt voor de laagste basislijnruis en de hoogste chromatografische signaal-ruisverhouding. Bewaar en rapporteer slit-instellingen, van 1 - 16 nm, samen met uw ruwe gegevens voor GLP traceerbaarheid.
 • Spectrale opslag en flexibele weergave - eenvoudig over elkaar te leggen spectra binnen een run of tussen runs.
 • Verifieer de golflengtenauwkeurigheid voor GLP-naleving-automatisch holmiumoxidefilter (dat aan het begin van uw chromatografie kan worden ingesteld) controleert of uw golflengte inderdaad is wat het setpoint zegt dat het is.

Systeem G1315B specificaties

 • Golflengtebereik: 190-950 nm
 • Golflengtenauwkeurigheid: ± 1 nm
 • Golflengte trosering: 1 - 400 nm
 • Diodebreedte: < 1 nm
 • Controle en gegevensevaluatie: Agilent Chemstation voor LC
 • Spleetbreedte: 1, 2, 4, 8, 16 nm
 • Lichtbron: Deuterium- en wolfraamlampen
 • Detectie type: 1024 - element fotodiode array
 • Kortetermijnruis (ASTM) enkele & multigolflengte: ± 1° x 10-5 AU bij 254 en 750 nm
 • Drift: 2° x 10-3 AU / uur bij 254 nm
 • Lineair absorptiebereik: > 2 AU (bovengrens)

 

Specificaties

HPLC Detector DAD
Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief