Hoofdafbeelding Agilent G1365B MWD HPLC 1200 series

Agilent G1365B MWD HPLC 1200 series

Artikelnr: 8082
Gevraagd/Te koop

Omschrijving

De Agilent 1200 HPLC G1365B MWD meervoudige golflengtedetector is een speciale MWD die een uitstekende gevoeligheid biedt voor zowel detectie met één golflengte als met meerdere golflengtes.

De Agilent 1200 HPLC series  G1365B MWD

Deze meervoudige golflengtedetector maakt gebruik van deuterium- en wolfraamlampen met een golflengtebereik van 190 tot 950 nm, en biedt zo een uitgebreid detectiebereik met de laagste detectielimiet. Het diode-array ontwerp van de G1365B maakt gelijktijdige acquisitie mogelijk van tot wel acht compound-specifieke golflengtes voor verhoogde gevoeligheid en selectiviteit. De programmeerbare spleet (1 tot 16 nm) maakt ook snelle optimalisatie van gevoeligheid, lineariteit en spectrale resolutie mogelijk.

Agilent 1200 MWD G1365B 

De Agilent 1200 Series MWD maakt een breed golflengtebereik mogelijk van laag UV tot het zichtbare bereik. 

  • Het op diode-array gebaseerde ontwerp met dubbele lamp biedt een hoge gevoeligheid voor kwantificering op spoorniveau. 
  • Tegelijkertijd kunnen interessante verbindingen worden gekwantificeerd en onzuiverheden worden gemonitord op extra golflengtes.
  • De detector wordt aanbevolen voor farmaceutische QA/QC-laboratoria, biowetenschappelijke toepassingen (proteïnen, DNA) en als UV-detector voor algemeen gebruik bij routinewerkzaamheden. 
  • Het temperatuurbeheersysteem zorgt voor een optimale basislijnstabiliteit, zelfs onder ruwe omgevingsomstandigheden.

 

Specificaties

HPLC Detector MWD
Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief