Hoofdafbeelding Agilent G2258A DLA HPLC 1100 series

Agilent G2258A DLA HPLC 1100 series

Artikelnr: 8089
Gevraagd/Te koop
Groot assortiment

Omschrijving

Agilent G2258A Dual Loop Autosampler 

De Agilent 1100 G2258A Dual Loop Autosampler, Preparative Scale, is geoptimaliseerd voor toepassingen die een snelle injectie van grote monstervolumes vereisen. Typisch zijn dit preparatieve HPLC scheidingen of monster trapping en verrijkingsmethoden. Het dual loop concept met twee voorgeïnstalleerde monsterlussen van verschillend volume maakt het mogelijk gemakkelijk over te schakelen tussen toepassingen op preparatieve schaal en op analytische schaal zonder dat de hardware hoeft te worden aangepast. Het monsterplateau kan tot twee wells, vials of Eppendorf buisjesplaten in elke combinatie bevatten.

Agilent 1100 G2258A Dual Loop Autosampler

De Agilent 1100 G2258A DLA is een monsternemer met vaste lus met twee verschillende monsternemingslussen. Als gevolg van dit ontwerp maakt de doseerinrichting, ook wel spuit genoemd, geen deel uit van de oplosmiddelstroombaan van de pomp naar de HPLC-kolom. Een extra fles met spoelvloeistof wordt gebruikt om dit deel van het hydraulische pad na elke injectie te spoelen. Om carry-over tot een minimum te beperken, is het bemonsteringsapparaat uitgerust met een naaldspoelfunctie waarmee de naald in een wasflesje of de waspoort wordt gedompeld. De waspoort wordt gevoed door een peristaltische pomp en kan worden gebruikt met de meest gangbare HPLC-oplosmiddelen.

De naaldzitting omvat twee onafhankelijke naaldzittingen. De voorste naaldzitting wordt gebruikt om de onderste monsterlus te vullen, terwijl de achterste zitting verbonden is met de bovenste monsterlus. De naald is voorzien van een tweede kortere naald die de flacon naar buiten toe ontlucht en een snelle drukevenwichtigheid tussen de flacon en de omgeving garandeert.

 

Specificaties

Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief