Hoofdafbeelding Agilent GC/MS 6890N - 5973 MS

Agilent GC/MS 6890N - 5973 MS

Artikelnr: 3006
Gevraagd/Enkele beschikbaar
Onderhoudsvriendelijk
Groot assortiment

Omschrijving

Agilent/ HP 6890N

De 6890N gaschromatografie systeem  - biedt u de betrouwbaarheid die u mag verwachten van Agilent gecombineerd met innovatieve technologie voor al uw GC-oplossingen. De Agilent 6890Plus GC beschikt over (EPC) Elektronische Pneumatische Control (besturingssysteem) voor alle gasdrukken en gasstromen. 

De geïntegreerde sensoren compenseren automatisch omgevingstemperatuur veranderingen en de barometrische druk om zo routinematig meer accurate en reproduceerbare resultaten te verkrijgen. De EPC vermindert de frequentie van her-kalibratie en verbetert de productiviteit van het laboratorium. 

De verschillende opties voor Agilent 6890A zijn mogelijk:

Detector: FID, TCD, FPD, PFPD, NPD, 5972 MSD, 5973 MSD, 5975 MSD, in single of dual mode.

Inlets: S/S (Split-Splitless), P/P (Purged Packed), Programmable COC.

De Agilent 5973 MSD is een stand-alone capillaire GC-detector. 

HP/ Agilent 5973 MS 

De 5973 MSD is ontworpen voor gebruik met de Agilent 6890-serie gaschromatograaf. De 5973 MSD series zijn betrouwbaar, robuust en duurzaam. Ze zijn geschikt voor zowel kwalitatieve als kwantitatieve analyse door elektronenionisatie (EI) of chemische ionisatie (CI). 

De prestaties worden beïnvloed door de geïnstalleerde vacuümpomp - sommige modellen worden geleverd met een diffusieversie, terwijl latere versies zijn uitgerust met een turbopomp (Edwards of Pfeiffer). De HP 5973 MSD is een stand-alone detector. Tuning programma's passen de spanningen in de ionenbron aan, kalibreren massa-opdrachten en regelen het scanvermogen van de analyser. 

De 5973 MSD is compact en vereist geen koelwater of perslucht. 

Elk instrument bevat een korte GC-interface (<20 cm), een onafhankelijk verwarmde elektronenimpact-ionenbron, een gemetalliseerde gouden vierpolige massafilter, een lange levensduur off-axis HED (high-energy dynode) detector met een vervangbare click systeem en een elektronische module.

Specificaties

Agilent GC Agilent 6890N
Agilent MSD 5973
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief