Hoofdafbeelding Alltech 3300 ELSD

Alltech 3300 ELSD

Artikelnr: 8060
Price on request
Betrouwbaar
Onderhoudsvriendelijk

Omschrijving

De 3300 ELSD (evaporative light scattering detector) is ontworpen om gezamenlijk te gebruiken met High Performance Liquid Chromatography (HPLC) -systemen om elke monsterverbinding te analyseren, die een voldoende lagere vluchtigheid heeft dan de mobiele fase.

Sommige van de mogelijke toepassingsgebieden zijn:

  • koolhydraten,
  • farmaceutische producten
  • lipiden
  • triglyceriden
  • niet-gederivatiseerde vetzuren en aminozuren,
  • polymeren,
  • oppervlakteactieve stoffen,
  • nutraceuticals 

Detectie van verdampingslichtverstrooiing elimineert veelvoorkomende problemen die in verband staan met andere HPLC-detectoren. Refractive Index (RI) -detectoren kunnen gecompliceerd zijn door interferenties met oplosmiddelen, basisinstabiliteit en incompatibiliteit van de gradiënt.

RI-detectoren kunnen ook een minder gevoelige reactie hebben dan ELSD. UV met lage golflengte kan last hebben van basisafwijking met steile hoogtes en vereist ook dat de analyt een chromofoor bevat. ELSD heeft deze beperkingen niet. Het kan stabiele basislijnen bereiken met multisolvent gradiënten voor verbeterde resolutie en snellere scheidingen. Aangezien de ELSD-respons niet afhankelijk is van de optische kenmerken van het monster, heeft het monster geen chromofoor of fluorofoor nodig voor detectie.

De Model 3300 ELSD

Dit model beschikt over de meest geavanceerde verdampingslichtverstrooiingsdetectietechnologie die er is. Het biedt gevoeligheid in het lage nanogrambereik. Een intuïtieve, op Windows gebaseerde software-interface biedt een passend menu met opties voor detectorbediening, inclusief Method Wizard voor vereenvoudigde methodeontwikkeling, meerdere talen en ingebouwde diagnostische tests voor het oplossen van problemen. De ELSD Model 3300 is van een compacte, stapelbare afmeting, waardoor hij gemakkelijk in een kleinere laboratorium past.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief