Hoofdafbeelding CTC Analytics PAL RTC 120

CTC Analytics PAL RTC 120

Artikelnr: 9025
Gevraagd/Te koop
Accuraat
Snelle respons
Flexibele opstelling voor verschillende analyses

Omschrijving

De PAL RTC met Robotic Tool Change is de logische (r)evolutie van de succesvolle PAL-xt productlijn. Het is een robotplatform voor de efficiënte en veilige automatisering van de meeste monstervoorbereidingsstappen.

CTC Analytics PAL RTC 120 (G7370-64120)

De gerobotiseerde gereedschapswissel maakt een onbemande 24/7 werking mogelijk, zelfs voor workflows met meerdere stappen, en verhoogt zo aanzienlijk de productiviteit van laboratoria. Tegelijkertijd wordt de procesveiligheid geoptimaliseerd omdat alle bewerkingen traceerbaar worden.

De nieuwste generatie PAL's kan allemaal worden bediend met de gebruiksvriendelijke PAL Sample Control-software. Deze software kan naadloos worden gekoppeld aan vele com- mon CDS- en MS-datasystemen (bijv. Agilent Chemstation (G7370-64120), Masshunt- er, Sciex Analyst, of Thermo Scientific Xcalibur) of kan worden gebruikt voor offline monstervoorbereiding. Met een paar muisklikken kunt u monsterlijsten importeren of genereren en de gegevensverzameling starten. Of u kunt snel workflows opzetten om vervelende handmatige handelingen te elimineren. PAL Sample Control maakt overlapping van tijdrovende stappen mogelijk. Dit verhoogt de doorvoer van monsters aanzienlijk en verhoogt de productiviteit.

Als een PAL-systeem al in een GC-MS- of LC-MS-systeem is geïntegreerd, kunt u met PAL Method Composer eenvoudig sample prep methodes maken en testen om het systeem te laten werken. De grafische gebruikersinterface maakt het mogelijk een methode te creëren door middel van drag & drop. De controle op de geldigheid van de methode wordt automatisch on the fly uitgevoerd.

Specificaties

Autosamplers PAL RTC
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief