Hoofdafbeelding G1330B Agilent 1290 Infinity Thermostat

G1330B Agilent 1290 Infinity Thermostat

Artikelnr: 8062
Nieuw in de verkoop
Gebruikersvriendelijk
Groot assortiment
Reparatie met OE en OEM onderdelen

Omschrijving

Agilent G1330B 1290 Infinity Thermostat

De G1330B Agilent 1290 Infinity Thermostaat is ontworpen voor gebruik met andere modules van de Agilent 1200 Infinity Series of met andere LC systemen indien adequate remote control inputs en outputs beschikbaar zijn. De thermostaat wordt bediend vanuit de Agilent 1200 Infinity Series Instant Pilot of vanuit uw Agilent besturingssoftware voor LC systemen.

De speciaal ontworpen thermostatiseerbare sample trays bieden plaats aan 100 × 1.8 mL vials of twee wellplates en 10 × 1.8 mL vials.

De thermostaat bevat Peltier-gestuurde warmtewisselaars. Een ventilator zuigt lucht aan uit de ruimte boven het monsterflesjesbakje van het automatische monsternameapparaat en blaast die lucht vervolgens door de koelribben van de koel/verwarmingsmodule. Daar wordt de lucht gekoeld of verwarmd volgens de temperatuurinstelling. De thermostaatlucht komt het autosampler binnen via een uitsparing onder het speciaal ontworpen monsterbakje. De lucht wordt dan gelijkmatig door het monsterbakje verdeeld, zodat een effectieve temperatuurregeling verzekerd is, ongeacht het aantal vials dat zich in het bakje bevindt.

In de koelmodus wordt condensatie gegenereerd aan de gekoelde zijde van de Peltier-elementen. Dit gecondenseerde water wordt veilig in het leksysteem geleid.

Bron: Gebruikershandleiding Agilent 1290 Infinity Thermostaat

 

Specificaties

Agilent HPLC systemen Agilent 1290 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief