Winnaars van de fruitbomen actie

Winnaars van de fruitbomen actie

Het internationale Labrecycling BV heeft in samenwerking met Groenvoorzieningsbedrijf Hilko Bakker 27 fruitbomen gedoneerd aan de bewoners van Pesse en omstreken. Vrijdag 17 november hebben Roland Bakker en Herwin Smit alle fruitbomen gepoot.

Blije bewoners van Pesse en omstreken

Afgelopen zonnige vrijdag 17 november hebben Roland en Herwin heel wat mensen blij gemaakt met een fruitboom van rond de 3 meter hoog. De winnaars mochten kiezen tussen een: Gieser Wildeman, Conference, Drentse Bellefleur of Bramley’s Seedling. De heren zijn in de vroege koude ochtend begonnen om 8:00 uur en hebben de laatste boom gepoot om 16:30 uur. Het was een heerlijke zonnige dag met veel blije winnaars. Bij het ene adres kregen ze lekkere kop koffie en bij het andere adres werd er geholpen met poten. Samen hebben wij er een hele BEEzondere dag van gemaakt. 
 

Een aantal winnaars hebben een mooi stukje geplaats op Facebook,waarin ze laten weten hoe blij ze zijn. En wij willen hen hiervoor bedanken. Enkele leuke reacties: “Roland en Herwin en Monique bedankt voor de boom en het planten van de boom. Komend zomer maar een keer de boom met jullie nat maken” 
“Niet alleen wij zijn er heel blij mee, maar onze varkens ook!”
“Gisteren stonden Herwin Smit en Roland Bakker bij ons aan de deur met de door ons gewonnen fruitboom, echt een mooie actie en wij zijn er heel blij mee.” 
 
Laat nu de bijtjes, volgend voorjaar, maar lekker smullen en zorgen voor een goede oogst!


Sales-marketingmanager
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief