Hoofdafbeelding Perkin Elmer AAnalyst600

Perkin Elmer AAnalyst600

Artikelnr: 5002
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

De AAnalyst 600 biedt hoogwaardige technologie en uitzonderlijke prestaties. De AAnalyst 600, een speciaal verhitte dwarsdoorsnede van  grafietvernevelingssysteem (THGA), biedt het beste in de grafietovens. Met Zeeman achtergrond correctie overtreft de AAnalyst 600 de eisen van de huidige laboratoria, of het nu gaat om het analyseren van moeilijke monsters of om de laagste detectieniveaus te bereiken.

Perkin Elmer AAnalyst600 (AAS)

De AAnalyst ™ 600 is uitgerust met een unieke solid-state detector voor ongeëvenaarde analytische prestaties over het gehele AA-golflengtebereik. Met een hoogwaardige unieke methode,biedt AAnalyst 600 spectrometers maximale lichtdoorvoer en een uitzonderlijke signaal-ruisverhouding voor superieure detectielimieten en precisie. De spectrometer en oven worden bestuurd met behulp van WinLab 32-software, die is ontworpen voor ongeëvenaard gebruiksgemak en vereenvoudigde bediening via één toetsenbord. Een gemakkelijk toegankelijke houder met acht lampen bevat ingebouwde lampvoedingen, voor zowel holle kathode- als elektrode loze ontladingslampen. Automatische lampkeuze en uitlijning, verbeteren het bedieningscomfort en de productiviteit.

Kenmerken AAnalyst600

  • Zeer efficiënt optisch systeem en solid-state detector zorgen voor uitstekende signaal-ruisverhoudingen.
  • THGA-buisontwerp elimineert de meeste storingen.
  • Longitudinale Zeeman-effectcorrectie voor verbeterde nauwkeurigheid en detectieniveaus.
  • Geautomatiseerde vlam- en ovenverstuiver en uitlijning voor optimale prestaties en dagelijkse reproduceerbaarheid.

Perkin Elmer AAnalyst600

Staat: gebruikt / tweedehands - gerenoveerd

Fabrikant: Perkin Elmer

Software: WinLab 32-software

 
Uw Perkin Elmer AAnalyst600 verkopen?

Na installatie en validatie van een wordt uw oude laboratoriumtoestel uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Toch heeft Labrecycling belangstelling voor de afgeschreven, ouderwetse of vintage AAS systemen.

Naast AAS systemen zijn GC, GC/MS, LC/MS, HPLC & ICP-MS labinstrumenten waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. U kunt het verkopen aan ons om zo uw oude systemen een nieuw leven te geven. 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief