Hoofdafbeelding Perkin Elmer Optima 8300

Perkin Elmer Optima 8300

Artikelnr: 6005
Gevraagd/ Niet op voorraad
Accuraat
Gebruikersvriendelijk

Omschrijving

Heeft u een chromatografie instrument staan, welke niet meer wordt gebruikt, omdat hij niet meer aan de wensen voldoet? 

OPTIMA 8300 ICP-OES

De Optima tm 8000 ICP-OES maakt gebruik van een dual backside-verlichte charge-coupled device (DBI-CCD) detector van 3 bij 5,5 mm met twee onafhankelijke arrays, elk met 176 bij 64 pixels. De detector is een aan de achterzijde uitgedunde CCD array, waar de detectorchip wordt verdund tot een paar micron en van achteren wordt verlicht. Dit voorkomt absorptie door controlepoorten en maximaliseert de kwantumefficiëntie zonder het gebruik van een fluorescerende coating. Het resultaat is een uitzonderlijke kwantumefficiëntie over het gehele golflengtebereik, vooral bij de lagere UV-golflengten En het grote actieve gebied van de detector maakt het gebruik van een efficiënter optisch systeem mogelijk voor uitzonderlijke analytische prestaties.

De detector is verdeeld in twee segmenten, een voor de analytische meting en een tweede om continu een referentiespectrum te bewaken.

  • Superieure kwantumefficiëntie, voor verbeterde analytische prestaties en superieure detectielimieten
  • Gelijktijdige achtergrondcorrectie, waardoor de analytische nauwkeurigheid en detectielimieten verder worden verbeterd
  • Dynamische golflengtestabilisatie, waardoor de analytische reproduceerbaarheid en betrouwbaarheid toenemen

Flat Plate Plasma Technology—Generates

  1. Een robuust, onderhoudsvrij, matrixtolerant plasma dat de helft van het argon gebruikt van traditionele load-coil-technologieën.
  2. Verstelbare toortscassette — Maakt het gemakkelijk om de prestaties te optimaliseren, zelfs bij de moeilijkste monsters, en biedt eenvoudig onderhoud.
  3. Gepatenteerde dubbele weergave — Biedt radiale en axiale weergave van het plasma voor effectieve meting van elementen met hoge en lage concentraties in dezelfde methode.
  4. Shear Gas System - Verwijdert de koele staartpluim van de plasmato elimineert interferenties en minimaliseert de behoefte aan ionisatieonderdrukkers. Zonder kegels om te reinigen of dure hoge extractiesystemen, is het gebruik van shear gas onderhoudsvrij en optimaliseert het de prestaties in het axiale zicht.

Source: 

https://www.perkinelmer.com/la...
https://www.perkinelmer.com/la...

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief