Hoofdafbeelding Shimadzu LC-20AD Prominence Liquid Chromatograph

Shimadzu LC-20AD Prominence Liquid Chromatograph

Artikelnr: 8042
Gevraagd/ Niet op voorraad
Onderhoudsvriendelijk
Groot assortiment
Betrouwbaar

Omschrijving

LC-20AD Prominence Liquid Chromatograph

De LC-20AD biedt de meest stabiele oplosmiddeltoediening ter wereld. Met een automatisch pulsatie-correctie mechanisme en hoge-snelheid micro plunjer aandrijving, bereikt het een pulsvrije oplosmiddeltoediening. Verbeteringen in de firmware voor de controle van de oplosmiddeltoevoer hebben de prestaties aanzienlijk verbeterd in het micro-flow-rate bereik onder 50 µL/min

Shimadzu LC-20AD Prominence Liquid Chromatograph

Kenmerken

  • De nauwkeurigheid en precisie van het debiet in het microdebietgebied zijn verbeterd door de toevoeging van een nieuw type terugslagklep en wijzigingen aan de controlemethode voor de oplosmiddeltoevoer. Niet-polaire organische oplosmiddelen zoals hexaan kunnen stabiel worden toegediend.
  • Nieuwe en verbeterde plunjerafdichtingsmaterialen zorgen voor robuuste, langdurige prestaties. Een saffieren plunjer geoptimaliseerd volgens zijn kristalstructuur en een precies plunjer-vasthoudmechanisme helpen de levensduur van plunjerafdichtingen te verlengen en maken een stabiele oplosmiddeltoevoer over lange perioden mogelijk.
  • Een optionele lage druk gradiënt ventiel (LC-20AD/20AT), CBM-20Alite systeem controller, en een seal wash pomp (LC-20AD) kunnen nu worden geïnstalleerd in de solvent delivery unit, waardoor 4-solvent gradiënt elutie in een compacte ruimte mogelijk wordt. De LC-20AB binaire gradiëntpomp met hoge druk levert de prestaties van twee LC-20AD pompen in één compacte unit.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief