Hoofdafbeelding Thermo Finnigan Interscience GC/MS - Finnigan Trace DSQ - Combi Pal

Thermo Finnigan Interscience GC/MS - Finnigan Trace DSQ - Combi Pal

Artikelnr: 3003
Niet op voorraad

Omschrijving

Labrecycling heeft verkocht en is op zoek naar

Thermo Finnigan Interscience GC/MS - Finnigan Trace DSQ - Combi Pal 

Thermo electron Corporation introduceert de FinniganTM TRACETM DSQTM, een instrument dat de manier waarop u denkt over GC/MS analyse zal veranderen. Dit benchtop systeem brengt sporenanalyse naar de toekomst - met een ontwerpinnovatie die fundamentele verbetering van uw analyseresultaten biedt.
met een ontwerpinnovatie die een fundamentele verbetering van uw analyseresultaten biedt.

Thermo wetenschappers hebben een manier gevonden om bronruis vrijwel te elimineren voordat het de MS detector bereikt. Door het plaatsen van een gebogen quadrupool pre-filter wordt een pad gecreëerd dat geëxciteerde neutralen niet kunnen volgen. Ze worden effectief verwijderd en kunnen niet langer ruis toevoegen aan de basislijn. Door de ruis te elimineren in plaats van te maskeren, verkrijgt de Finnigan TRACE DSQ een verbeterde detectiviteit zonder in te boeten aan dynamisch bereik of spectrale integriteit.

Het grotere dynamische bereik van de DSQ biedt analytische precisie op het niveau van femtogrammen en nanogrammen. Naast een kwantitatief dynamisch bereik moet de GC/MS spectrale consistentie bieden over hetzelfde dynamische bereik om met vertrouwen bibliotheken op te zoeken, ongeacht het niveau. De Finnigan TRACE DSQ levert dit door de ruisonderdrukking van het gebogen pre-filter te combineren met de robuuste prestaties van de ionenbron.

Downloads

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief