Hoofdafbeelding Thermo Scientific Accela HPLC systeem met Pomp + PDA + Autosampler

Thermo Scientific Accela HPLC systeem met Pomp + PDA + Autosampler

Artikelnr: 2041
Gevraagd/Te koop

Omschrijving

Thermo Scientific Accela High Speed LC biedt snelle, efficiënte chromatografische scheidingen over een bereik van stroomsnelheden en druk voor de HPLC en UHPLC in één enkel systeem, met behulp van de enige quaternairehogedrukpomp in deze industrie.

Thermo Scientific Accela High Speed LC

Met Thermo Scientific-chromatografie-instrumenten kunnen gebruikers kortere looptijden bereiken met uitstekende pieksymmetrie en superieure gegevenskwaliteit. Accela is ontworpen om de prestaties van sub-twee microndeeltjeskolommen te optimaliseren, voor een naadloze werking van conventionele LC-druk tot 1250 bar voor U-HPLC-scheidingen van complexe matrices.

 Thermo Accela Pomp 

De pomp is een ultra high performance vloeistofchromatografie-instrument. Het is een quaternaire, lagedruk-mengpomp met ingebouwde oplosmiddel ontgassings- en pulsdempersystemen. Het pompsysteem levert optimale prestaties in het debietbereik dat nodig is voor vloeistofchromatografie en massaspectrometrie. U kunt precieze verlopen van 50 tot 1000 µL / min uitvoeren. Een extreem laag gradiëntvertragingsvolume van 65 µL zorgt voor minimale systeemcyclustijden. De integrale vacuümontgasser, biedt uitstekende ontgassingsefficiëntie van oplosmiddelen met minder dan 500 µL volume en de pulsdemper produceert stabiele stroomsnelheden zonder toevoeging van een gradiëntvertragingsvolume.

Specificaties

Thermo HPLC systemen Accela
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief