Hoofdafbeelding Thermo Scientific GC Trace 1310 & Injector AI 1310 & autosampler AS 1310

Thermo Scientific GC Trace 1310 & Injector AI 1310 & autosampler AS 1310

Artikelnr: 9038
Nieuw in de verkoop

Omschrijving

Thermo Scientific GC 1310

De TRACE 1310 GC beschikt over een complete pictogram-gestuurde touch-screen gebruikersinterface, ideaal voor directe
bediening in grotere routinelaboratoria en laboratoria voor methodeontwikkeling.
 
De Thermo Scientific TRACE 1310 gaschromatograaf biedt veelzijdigheid en uitzonderlijke GC- en GC-MS-prestaties en is een ideale keuze voor grotere productie- en QA/QC-laboratoria en onderzoeksorganisaties. 
 
Dit systeem beschikt over een volledig touchscreen voor instrumentbediening, statusbewaking en on-instrument methodenontwikkeling. Dankzij de injectoren en detectoren die direct kunnen worden aangesloten, kunt u in enkele minuten van module wisselen om de workflow te veranderen, nieuwe methoden te ontwikkelen en stilstand voor onderhoud te voorkomen.
 

Thermo Scientific Injector AI 1310 en Thermo Scientific AS Autosampler 1310

Als de volgende evolutie in monsternameautomatisering is de Thermo Scientific AI/AS 1310 serie autosampler de optimale keuze voor gaschromatografie vloeistofinjecties. Deze systemen, variërend van een systeem met 8 posities (AI 1310 Autoinjector) tot een autosampler met een capaciteit van 155 monsters (AS 1310), zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van robuustheid en gebruiksgemak en voldoen aan de behoeften van zowel QA/QC als high-throughput omgevingen.
 
De Thermo Scientific™ AI/AS 1310 serie autosamplers helpt u om meer monsters sneller te verwerken dankzij het geavanceerde ontwerp en de gebruiksvriendelijke functies. De AS 1310 heeft 155 posities.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief