Hoofdafbeelding Thermo Scientific Trace GC Ultra

Thermo Scientific Trace GC Ultra

Artikelnr: 1026
Nieuw in de verkoop

Omschrijving

Thermo Trace Ultra GC + DUAL FID en Dual Split/Splitless

Ultra in flexibiliteit

Naast een uitgebreide reeks injectoren maakt de beschikbaarheid van een universele basisbehuizing een snelle verwisselbaarheid van detectoren en configuraties met maximaal drie gelijktijdig werkende detectoren mogelijk, waardoor uw investering meerwaarde oplevert.

Ultra in oplossingen

In combinatie met de Valve Oven levert de TRACE GC Ultra ongeëvenaarde kant-en-klare oplossingen, zelfs voor de meest veeleisende toepassingen die multidimensionele kolomwisseltechnieken vereisen. Meerdere gepakte of capillaire kolommen, bemonsterings- en schakelsystemen, en drukregelaars kunnen allemaal effectief worden geïnstalleerd in een extra verwarmde en gemakkelijk toegankelijke behuizing.

Ultra in prestaties

De eenvoudige, geïntegreerde automatische kolomkarakterisering die beschikbaar is met de elektronische gasstroomregelaar, zorgt voor de grootst mogelijke stabiliteit, zowel wat betreft de herhaalbaarheid van de retentietijd als de reproduceerbaarheid.

Ultra in automatisering

Een uitgebreide reeks automatische monsternamesystemen (voor vloeistof en headspace) maakt deze GC bestand tegen zelfs de hoogste werkbelasting, zodat hij 24 uur per dag onbemand kan werken. De controle en acquisitie van het instrument, mogelijk gemaakt door eigen Thermo of datasystemen van derden, worden verder uitgebuit door de NIEUWE interne LAN-interfacemogelijkheid.

Specificaties

GC Detector Dual FID
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief