Hoofdafbeelding Thermo TriPlus AS

Thermo TriPlus AS

Artikelnr: 9021
Gevraagd/ Niet op voorraad
Gebruikersvriendelijk
Groot assortiment

Omschrijving

Injectieautomaten zijn een handig hulpmiddel voor monsterpreparaties. De monsterwisselaars zijn geschikt om op een GC – HPLC systeem aan te sluiten eventueel gekoppeld aan een MS. Vanaf 8 monsters tot enkele honderden monsters behoren tot de mogelijkheden. De injectierobot kan diverse technieken uitvoeren zoals Thermische Desorptie, Pryolyse, Purge & Trap.

Thermo TriPlus AS Autosampler

Thermo TriPlus Injectieautomaat
Fabrikant: Thermo Scientific
Model: TriPlus
Conditie: gereviseerd 

Op een autosampler zit meestal een standaard configuratie, maar er zijn ook specifieke oplossingen op klantniveau. Fabrikaten zoals Thermo Scientific, CTC Analytics & Gerstel hebben diverse modellen op de markt gebracht waarvan de TriPlus er een van is.

Gebruikt of gereviseerde Thermo TriPlus AS?


Ons doel is om gebruikte en gereviseerde chromatografie systemen een tweede leven te geven.

Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde TriPlus systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Wilt u geld besparen, dan is een werkende gebruikte injectierobot systeem ook interessant. U kunt zelf uw apparatuur onderhouden en valideren.

Uw Triplus verkopen?
Na installatie en validatie van een nieuwe GC of HPLC met autosampler wordt uw gebruikte chromatografie instrument uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Neem contact met ons op! 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief