Hoofdafbeelding Thermo Ultimate Dionex 3000 Autosampler Column Compartment UHPLC+ focused

Thermo Ultimate Dionex 3000 Autosampler Column Compartment UHPLC+ focused

Artikelnr: 8058
Gevraagd/Te koop
Groot assortiment
Flexibele opstelling voor verschillende analyses
Hoge kwaliteit analyses

Omschrijving

Labrecycling verkoopt gebruikte en gereviseerde chromatografie systemen zoals deze: 

UPLC+ Focused Thermo Ultimate 3000 Autosampler Kolomcompartiment

 • Kosteneffectief en flexibel
 • Dankzij de integratie van de autosampler en de kolomoven in één enkele module is de Thermo ScientificTM DionexTM UltiMateTM 3000 autosampler kolomcompartiment een zeer kosteneffectieve LC-hardwareoplossing. Het is bij uitstek geschikt voor routineanalyses in de farmaceutische, voedingsmiddelen- en dranken-, en milieu-industrie.
 • Een groot aantal verschillende monsterformaten, gecombineerd met een grote monstercapaciteit, ondersteunen een breed scala aan routinetoepassingen.
  Alle vloeistofcomponenten zijn toegankelijk via het voorpaneel van de autosampler zonder andere modules te verplaatsen.
 • De prestaties en flexibiliteit van het kolomcompartiment van het autosamplertoestel overtreffen de eisen van de meeste analysemethoden; zelfs UHPLC-toepassingen tot een werkdruk van 62 MPa (9000 psi) zijn mogelijk.
 • Als gecombineerde module en geïntegreerd onderdeel is het verantwoordelijk voor de gereduceerde hoogte en kosten van het modulair opgebouwde UltiMate 3000 Basic Automated LC-systeem.

Nauwkeurig en betrouwbaar

 • Het robuuste pulled-loop-ontwerp garandeert optimale prestaties over een breed spectrum van monstervolumes. De geïntegreerde waspoort reinigt zowel de binnen- als de buitenkant van de naald om carry-over te voorkomen.
 • Een gepatenteerd temperatuurcontrole-ontwerp beschermt thermisch gevoelige stalen door destructieve temperatuursgradiënten in het sample carrousel compartiment te elimineren. Een beweegbaar deksel beschermt lichtgevoelige analyten tegen UV-straling.
 • De nauwkeurige regeling van de kolomtemperatuur en de ingebouwde optie om het eluent voor te verwarmen, garanderen reproduceerbare chromatografische resultaten, zelfs bij hoge kolomtemperaturen en onafhankelijk van de omgevingsomstandigheden.
 • Het ACC-3000 auto-sampler kolomcompartiment wordt volledig ondersteund in de Thermo ScientificTM DionexTM ChromeleonTM Chromatography Data System (CDS) software, zodat de kwalificatieprocedures kunnen worden geautomatiseerd.
   

De lader is ontworpen om te worden bestuurd door het Chromeleon Chromatography Data Management System.

Bron:

Specificaties

Thermo HPLC systemen Dionex Ultimate 3000
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief