Hoofdafbeelding Varian AA240FS + SIPS-20

Varian AA240FS + SIPS-20

Artikelnr: 5006
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Varian AA240FS + SIPS-20

De AA240FS snelle sequentiële atoomabsorptiespectrometer brengt de productiviteit en analysesnelheid van ICP-OES naar de AA.     

Net als een ICP-OES, meet de AA240FS alle elementen in elk monster, voordat hij doorgaat naar volgende monsters. Conventionele AA-systemen bepalen nog steeds één element per keer en herhalen alle monsters voor elk element op zijn beurt. De AA240FS levert binnen enkele minuten volledige resultaten voor elk monster. Vergelijk zelf het verschil.     

Behalve dat de AA240FS u kostbare tijd bespaart en de doorvoer van monsters verbetert, verlaagt hij ook de bedrijfskosten, omdat meer monsters in minder tijd kunnen worden bepaald.     

De AA240FS wordt bestuurd door onze veelgeprezen Windows Worksheet-software. Gebruik de multi-tasking mogelijkheden om de analyse van vandaag te starten en tegelijkertijd een rapport over de resultaten van gisteren op te stellen. En natuurlijk kan de AA240FS uitgerust worden met de volledige reeks Varian AA accessoires om extra mogelijkheden te bieden.

 

Varian SIPS (Sample Introduction Pump System)

Het Sample Introduction Pump System (SIPS) is een innovatief monstername- en verdunningssysteem voor de vlam-AA dat de taak van meervoudige standaardbereiding overbodig maakt en een snelle, nauwkeurige on-line verdunning biedt van monsters met een te groot bereik. SIPS is verkrijgbaar in 2 versies:

  • De enkele pomp SIPS 10
  • De SIPS 20 met dubbele pomp 

 

De SIPS 10 of 20 kan gebruikt worden op alle PC-gestuurde Varian AA instrumenten in het huidige gamma. De SpectrAA 50 en 55 zonder PC kunnen enkel met de SIPS 10 uitgerust worden.

Kenmerken SIPS

  • Geen vervelende, meervoudige standaardvoorbereidingen. Voert online meerpuntskalibratie uit van één standaard
  • Snelle, online verdunning van overbereik monsters
  • Geen dure, tijdrovende handmatige verdunning en heranalyse.
  • Verbetert de nauwkeurigheid en precisie met < 2% fout - geen verdunningsfouten meer
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief