Hoofdafbeelding Varian AA240FS

Varian AA240FS

Artikelnr: 5001
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

De AAS (Atomaire absorptiespectrometrie) is een analysetechniekelektromagnetische straling door atomen.

Een monster wordt in een vlam geatomiseerd. Vervolgens wordt er met een lamp licht in de vlam gestraald. Het ingestraalde licht wordt geabsorbeerd door de atomen in de vlam. De mate van absorptie wordt bepaald door de concentratie atomen in de vlam en dus ook bij de concentratie atomen in het monster. 

Varian AA240FS

Net als een ICP-OES meet de AA240FS (Fast Sequential) alle elementen in elk monster, voordat hij doorgaat naar de volgende monsters. Conventionele AA-systemen bepalen nog steeds één element per keer en herhalen alle monsters voor elk element om de beurt. AA240FS biedt complete resultaten voor elk monster in minuten.

Atomic Absorption Spectrometer (AA240FS)

De AA240FS wordt bestuurd door onze Windows-gebaseerde Worksheet software. Gebruik de multi-tasking-mogelijkheden om de analyse van vandaag te starten en tegelijkertijd het rapport over de resultaten van gisteren op te stellen.

En natuurlijk kan de AA240FS worden uitgerust met het volledige assortiment Varian AA-accessoires voor extra mogelijkheden.

Kenmerken AA240FS

  • Snelle detectie
  • Dubbele straaltechniek
  • Deuterium-achtergrondbewerking
  • Volledig automatisch
  • Geïntegreerde accessoires (optioneel)

Uw Varian Spectra Varian AA240FS verkopen?

Na installatie en validatie van een Spectra AA240 FS swordt uw oude AAS uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Toch heeft Labrecycling belangstelling voor de afgeschreven, ouderwetse of vintage AAS systemen.

 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief