Hoofdafbeelding Varian AA240Z + GTA 120

Varian AA240Z + GTA 120

Artikelnr: 5016
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Varian AA240Z + GTA 120

De Varian AA 240Z Zeeman Atomic Absorption Spectrometer met GTA 120 Zeeman Graphite Tube Atomizer wordt gebruikt om de concentratie van een element in een monster te bepalen. Het is bewezen dat het de beste detectielimieten geeft op basis van de gevoelige AC-gemoduleerde Zeeman-techniek. 

Als uitvinder van de Zeeman-techniek aan het eind van de jaren zestig patenteerde Varian alle mogelijke Zeeman-configuraties en koos voor de gevoeligere AC-gemoduleerde Zeeman-techniek. Dit systeem heeft bewezen de beste detectielimieten te geven van alle beschikbare Zeeman spectrometers. Vandaag biedt Varian de nieuwe generatie AA240Z en AA280Z Zeeman instrumenten aan. Deze instrumenten blijven de industriële benchmarks bepalen voor ongeëvenaarde Zeeman prestaties. De SpectrAA Zeeman instrumenten bieden de hoogste gevoeligheid, prestaties, eenvoud van bediening en toonaangevende software die verwacht wordt van een wereldleider in atoomspectroscopie.

De combinatie van een Constant Temperature Zone grafietoven, snelle Zeeman achtergrondcorrectie en polynomiale interpolatie zorgt voor superieure spectrale interferentie correctie en maximale sample nauwkeurigheid. Bovendien zorgen de grafietbuizen met lage thermische massa van Varian met hun lange atoomcel en vast 0,8 Tesla AC magnetisch veld voor een maximale gevoeligheid.
De Zeeman-reeks van Varian omvat de AA240Z met maximaal 4 vaste lampposities en de AA280Z met maximaal 8 vaste lampposities. Deze instrumenten worden compleet geleverd met de GTA120 Zeeman grafietbuisverstuiver, die superieure grafietovenprestaties garandeert.

Downloads

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief