Hoofdafbeelding Waters Acquity UPLC H-Class Quaternary Solvent Manager

Waters Acquity UPLC H-Class Quaternary Solvent Manager

Artikelnr: 8096
Gevraagd/ Niet op voorraad
Onderhoudsvriendelijk
Reparatie met OE en OEM onderdelen

Omschrijving

Waters Acquity UPLC H-Class Quaternary Solvent Manager

De Waters Acquity Quaternary solvent Manager (QSM) is een hogedrukpomp die gelijktijdig vier ontgaste oplosmiddelen door het Acquity UPLC H-Class-systeem kan pompen. De pomp kan gradiënten leveren in elf curvevormen (lineair, twee stappen, vier convex, vier concaaf).

Eigenschappen: 

  • Een gradiënt proportionerende klep (GPV), om dynamisch oplosmiddel te mengen zonde elke gespecificeerde combinatie. Het GPV produceert voorspelbare gradiëntsegmenten, ongeacht de samendrukbaarheid van het oplosmiddel en de tegendruk van het systeem. De selectie en dosering van oplosmiddelen gebeurt aan de lagedrukzijde (inlaatzijde) van het oplosmiddeltoevoersysteem, en de oplosmiddelen blijven zich onder hoge druk mengen in elke zuigerkamer.
  • Een geïntegreerde ontgasser die werkt tot de maximale stroomsnelheid, met een onafhankelijk kanaal voor elk oplosmiddel en een extra kanaal voor de opname van het SM-FTN-zuiveringsmiddel (sample manager - flow through needle).
  • Een automatische, programmeerbare afdichtingsspoeling. De wasfunctie voor de plunjers van de pomp voorkomt de opbouw van neerslag op de plunjers van de pomp door ze met door de gebruiker gespecificeerde tussenpozen te wassen met een oplosmiddel voor de zegelwas.
  • Een elektronisch gestuurde intelligente inlaatklep (i2 klep), om het systeem sneller te laten aanzuigen en de opstarttijden te verkorten. De i2 klep minimaliseert storingen in de oplosmiddelstroom in de inlaatleidingen door de werking van de klep nauwgezet te synchroniseren met de werking van de pomp
  • Een ontluchtingsklep die automatisch overschakelt op afval voor priming en snelle wisseling van oplosmiddel.

Specificaties

Waters HPLC systemen Waters Acquity
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief