Hoofdafbeelding Waters Xevo Qtof MS

Waters Xevo Qtof MS

Artikelnr: 4006
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

 Xevo Qtof MS van Waters


Waters heeft de conventionele massaspectrometrie opnieuw gedefinieerd met de introductie van het Xevo™ QTof MS-systeem, een hoogwaardige MS/MS-laboratoriumoplossing met exacte massa op een benchtop. De Engineered Simplicity™ transformeert elke fase van uw laboratoriumworkflow, zodat u zich kunt richten op uw wetenschap.

In combinatie met Waters ACQUITY® UltraPerformance Liquid Chromatography (UPLC®)-systeem is de Xevo QTof MS het enige in de handel verkrijgbare MS-systeem dat wetenschappers een unieke UPLC/MSE-prestatie biedt - een nieuwe, gepatenteerde methode van gegevensverwerving die "alle gegevens altijd" vastlegt bij ongeëvenaarde snelheden om de hoeveelheid informatie die uit minimale monsterhoeveelheden wordt verzameld te maximaliseren.

U krijgt snel en eenvoudig toegang tot de meest nauwkeurige informatie van hoge kwaliteit. En met de intelligente informatica van Xevo MS kunt u die informatie net zo snel en gemakkelijk omzetten in bedrijfskritische kennis als u ze verkrijgt.

Laat Xevo QTof MS intelligente techniek en nieuwe niveaus van eenvoud en productiviteit brengen in elke stap van uw analytische workflow: Voorbereiden, Analyseren, Interpreteren

Voorbereiden
Voorafgaand aan het testen van monsters voert de IntelliStart™-technologie automatisch massakalibratie en systeemcontroles uit en bewaakt de systeemprestaties om wetenschappers ervan te verzekeren dat het instrument op optimale prestatieniveaus werkt.

Analyseren
De hoge prestaties, full scan exacte massa mogelijkheden van de Xevo QTof MS zorgen voor het genereren van hoge kwaliteit, informatie-rijke, reproduceerbare gegevens.

Interpreteren
Hoewel de kwaliteit van de verzamelde gegevens van cruciaal belang is, verbeteren gegevens alleen de productiviteit van het laboratorium niet als ze niet worden vertaald in zinvolle informatie. BiopharmaLynx™ automatiseert de verwerking en interpretatie van biofarmaceutische gegevens. Dit stelt u in staat om automatisch:

  • Nauwkeurige MS-massagegevens verwerken, waaronder peptidekaartresultaten en intacte eiwitmassametingen
  • Resultaten analyseren en toewijzen, de sequentie en kenmerken van bekende eiwitten bepalen, en de identiteit van gemodificeerde vormen bepalen
  • Genereer biofarmaceutische specifieke rapporten op basis van meegeleverde sjablonen
  • Gemakkelijk verschillen in monsters bepalen door efficiënte overlay van peptidekaarten

BRON: Ontworpen eenvoud™

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief