Hoofdafbeelding Agilent 7700s Series (G3282A)

Agilent 7700s Series (G3282A)

Artikelnr: 6002
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Honderden complexe monsters in zeer korte tijd analyseren of ultraspoormetalen in zeer zuivere reagentia detecteren, de 7700-serie ICP-MS van Agilent kan u helpen de analytische uitdagingen van vandaag ... en van de toekomst.

Agilent 7700-serie ICP-MS

De Agilent Technologies 7700-serie ICP-MS (Agilent 7700x) is een inductief gekoppelde plasma-massaspectrometer (ICP-MS). Het kan spoorelementen meten in een detectie niveau van één deel per triljoen (PPT) Het scant snel ultra spoor elementen om zo de samenstelling van een onbekend monster te bepalen. De ChemStation/ Masshunter software automatiseert de analyse en interpreteert de resultaten nauwkeurig. Het systeem is uitgebreid getest door Labrecycling. In totaal zijn er 3 verschillende 7700-series ICP-MS namelijk uitvoering: 7700x - 7700s & 7700e. Labrecycling zoekt alle deze 3 modellen.

Agilent ICP-MS 7700s Series systeem 


De Agilent 7700s ICP- MS-systeem bestaan uit de volgende modules:

  • Agilent 7700s ICP-MS
  • Masshunter Workstation: Bestuurt de Agilent 7700s ICP-MS, verkrijgt de gegevens en analyseert de verkregen data.
  • Roterende pomp:  Een of twee roterende pompen worden gebruikt, afhankelijk van het type uitvoering. De pomp wordt gebruikt als ondersteuning voor de turbo moleculaire pomp. Het wordt ook gebruikt om de interfacekamer in de analysemodus te krijgen. De stroom voor de pomp wordt geleverd door de Agilent 7700. Chemstation Workstation bestuurt de AAN/ UIT-regeling van de pomp.
  • Autosampler: Chemstation bestuurt de autosampler. Wordt als optie aangeboden
  • Chiller:  De koeler levert het koelwater om de Peltier-koeler (sproeikamer-koeler), de monster conus, de skimmer conus, de RF-versterker en de work coil te koelen. Wordt als optie aangeboden

 7700s - G3282A

Staat: gebruikt - tweedehands - gereviseeerd
Producent: Agilent Technologies
Software: PC - Chemstation.
 

Uw Agilent ICP-MS-, MP-AES- of ICP-OES-systeem verkopen of inruilen?

Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 7900 ICP-MS, Agilent 7800 ICP-MS of 8900 Triple Quadrupole ICP-MS wordt uw oude laboratoriumapparaat uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Labrecycling is echter geïnteresseerd in de gedateerde, ouderwetse of vintage ICP-MS-systemen. In totaal zijn er 3 verschillende 7700-series ICP-MS namelijk uitvoering: 7700x - 7700s & 7700e. Labrecycling zoekt alle deze 3 modellen.

Naast ICP-MS/ MP-AES-apparatuur, zijn GC, GC/MS, HPLC, LC/MS, AAS laboratoriuminstrumenten / chromatografie instrumenten waarin Labrecycling ook geïnteresseerd is. U kunt het aan ons verkopen om uw oude systemen een nieuw leven te geven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief