Hoofdafbeelding Agilent 7820A GC (G4350A)

Agilent 7820A GC (G4350A)

Artikelnr: 1025
Gevraagd/ Niet op voorraad
Reparatie met OE en OEM onderdelen
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Omschrijving

Labrecycling koopt en verkoopt GC's van verschillende fabrikaten.

G4350A Agilent 7820A GC

Deze Agilent 7820A GC is ideaal voor kleine en middelgrote laboratoria die zich voornamelijk bezighouden met routineanalyses met behulp van standaard GC-methoden. Hij werd ontworpen om een hoog rendement op uw investering te bieden met kenmerken zoals:

  • Elektronische pneumatische besturing en digitale elektronica
  • Ondersteuning voor MSD ChemStation en een ruime keuze aan Agilent OpenLAB GC-software
  • Snelle toegang tot sequentie-informatie, instrumentcondities en run status

De Agilent 7820A gaschromatograaf, die Agilent's legendarische expertise in GC en bewezen kwaliteit als industrieleider erft, genereert betrouwbare resultaten met minimale complexiteit voor de routineanalyses van klanten, run na run, dag na dag.

De vereenvoudigde GC-toetsen op het voorpaneel en het display bieden sequentie-informatie, instrumentcondities en runstatus. Volledig elektronische pneumatische regeling (EPC), beschikbaar voor alle inlaten en detectoren, automatiseert de regeling van de gasdruk/-stroom tot vooraf ingestelde instelpunten en maakt druk- en stroomprogrammering mogelijk.


Elektronische pneumatische regeling (EPR) is beschikbaar voor bepaalde inlaten en detectoren. EPR biedt een digitale meting en weergave van gasdruk/-stroom en stelt de gebruiker in staat deze gasdrukken/-stromen handmatig elektronisch aan te passen met behulp van het 7820A softwaretoetsenbord op de pc van de gebruiker, waardoor het gebruik van mechanische regelaars wordt vermeden. Dit zorgt voor een constante druk voor de Split/Splitless inlaat, en een constante flow voor de Packed Column inlaat en de detectoren met EPR. Indien gewenst kunnen de werkelijke druk en het werkelijke debiet van EPR als extra signalen worden opgeslagen met OpenLAB CDS-software om de werking voor elke GC-run te registreren.


EPC en EPR worden gecompenseerd voor barometrische druk- en omgevingstemperatuurveranderingen, wat resulteert in stabielere retentietijden en detectorbasislijnen.
Configureerbaar met een reeks optionele geautomatiseerde monsterinjectoren en samplers.

 

Source: https://www.agilent.com/cs/lib...

Specificaties

GC Detector FID,TCD
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief