Hoofdafbeelding Agilent G2226A Nanopump 1100 Series

Agilent G2226A Nanopump 1100 Series

Artikelnr: 8001
Gevraagd/Enkele beschikbaar

Omschrijving

De nanopomp G2226A bestaat uit twee identieke pompeenheden in één behuizing. Hij genereert hellingen door hogedrukmenging. Een oplosmiddelkeuzeventiel biedt flexibiliteit in de keuze van de oplosmiddelen.

G2226A Nanopump 1100 

Mobiele fasesamenstelling wordt geproduceerd door het mengen van de uitgangen van pomp A en pomp B. Met het oplosmiddel keuzeventiel kan de uitgang van pomp A afkomstig zijn van kanaal A1 of kanaal A2. De uitgang van pomp B kan afkomstig zijn van kanaal B1 of B2.

De primaire stroom die door de twee pompeenheden wordt geproduceerd, wordt geproportioneerd in een elektromagnetische proportionele klep (EMPV). De resterende kolomstroom wordt gemeten in een massastroomgevoelige flowsensor. Het gemeten debiet wordt vergeleken met het door de gebruiker ingevoerde instelpunt voor het debiet van de kolom. 

De flowsensor regelt de EMPV-stroom, waardoor de EMPV de juiste verhouding van de kolomstroom krijgt. De primaire stroom boven het vereiste kolomstroomvolume wordt naar de afvalstroom geleid.

Oplosmiddel ontgassing gebeurt niet direct in de pomp. Een 4-kanaals micro vacuüm ontgasser met een laag volume, beschikbaar als een aparte module, levert ontgaste oplosmiddelen aan de ingangen van het pompkanaal. Oplosmiddel ontgassing is nodig voor de beste stromingsstabiliteit en detectiestabiliteit, vooral bij de lage debieten die nodig zijn om nano LC-toepassingen uit te voeren.

De flow range van de nanopomp ligt tussen 0,1 μl/min en 1 μl/min.

Specificaties

HPLC Pomp Nano Pump
Agilent HPLC systemen Agilent 1100 Series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief