Hoofdafbeelding Agilent GC/MS 7890A - 5975C + 7693 ALS

Agilent GC/MS 7890A - 5975C + 7693 ALS

Artikelnr: 9033
Nieuw in de verkoop
Hoge kwaliteit analyses
Toonaangevende gevoeligheid van detectoren
Upgrade met nieuwe type modules

Omschrijving

Agilent GC/MS 7890A - 5975C + 7693 Autosampler (G4514A) + 7693 Autoinjector (G4513A)

Dit GC/MS systeem wordt geleverd met de Agilent combinatie Autosampler/injector

Agilent 7890A GC G3440A

De Agilent 7890A is een state-of-the-art gaschromatograaf die superieure prestaties levert voor alle toepassingen. De sleutel tot zijn prestaties is het gebruik van geavanceerde elektronische pneuma- matische regelmodules (EPC) en hoogwaardige GC-oventemperatuurregeling. Elke EPC-eenheid is geoptimaliseerd voor het beoogde gebruik met een specifieke inlaat en detectoroptie.

De GC-oventemperatuurregeling van de 7890A oven maakt snel en nauwkeurig temperatuurverloop mogelijk. De algehele thermische prestaties zorgen voor optimale chromatografie, inclusief pieksymmetrie, herhaalbaarheid van de retentietijd en nauwkeurigheid van de retentie-index.

De combinatie van nauwkeurige pneumatische en temperatuurregeling leidt tot een uiterst nauwkeurige reproduceerbaarheid van de retentietijd, wat de basis vormt voor alle chromatografische metingen.

Agilent MS 5975C Inert XL MSD G3172A (Massa Selectieve Detector) 

De Agilent 5975C inerte MSD met de nieuwe drieassige detector biedt u innovatieve ontwerpkenmerken die de productiviteit van uw laboratorium verhogen en geavanceerde analytische mogelijkheden die uw resultaten - en uw vertrouwen - verbeteren. 

Kenmerken G3172A:

  • Inerte ionenbron - nu programmeerbaar tot 350°C - levert verbeterde respons voor actieve verbindingen en late eluters
  • De gepatenteerde hyperbolische quadrupool verbetert de prestaties tot 1050 u; dankzij de unieke stabiliteit van de kwartsmonoliet kan de analyzer worden verwarmd tot 200°C om verontreiniging te elimineren die vaak optreedt bij lagere temperaturen.
  • Drie-assige HED-EM detector biedt de hoogste signaal-ruis specificatie op de markt (1 pg OFN, 400:1)
  • Detectie van sporenionen en de tweede generatie Deconvolution Reporting Software (DRS) identificeren en kwantificeren nauwkeurig sporencomponenten die coelueren met andere analyten of matrixpieken.
  • Met de synchrone SIM/Scan modus kunt u selectief controleren op ionen van belang met SIM met hoge gevoeligheid terwijl u tegelijkertijd scangegevens verkrijgt die in de bibliotheek doorzoekbaar zijn.
  • Veilige werking met goedkoop waterstofdraaggas, met een gevoeligheid die groter is dan die van de meeste andere analysers.

Agilent 7693 monsternemer G4514A
Agilent 7693 injector G4513A

Voeg een Agilent 7693 serie automatische vloeistofmonsternemer toe voor de snelste injectietijden van alle GC-autosamplers, plus dubbele gelijktijdige injectie en een capaciteit van 150 ampullen. Verbeterde monstervoorbereidingsmogelijkheden helpen variabiliteit en herbewerking te elimineren en omvatten automatische verdunning, toevoeging van interne standaarden, verwarming, mengen en toevoeging van oplosmiddelen.

 

 

Specificaties

GC modules Single Split/Splitless
Autosamplers Agilent Autosampler,Injector
Agilent GC Agilent 7890A
Agilent MSD 5975C
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief