Hoofdafbeelding Agilent GC/MS 7890A - 5975C + CTC Combipal

Agilent GC/MS 7890A - 5975C + CTC Combipal

Artikelnr: 9031
Nieuw in de verkoop
Groot stroombereik
Hoge kwaliteit analyses
Onderhoudsvriendelijk

Omschrijving

Labrecycling heeft onlangs een Agilent GC/MS met CombiPal aangeschaft. Het is een 7890A GC met Agilent 5975C Inert MSD en een

Combipal Autosampler met:

  • SPME vezelreinigings- en conditioneringsstation
    SPME modus
  • Injector en verwarmingsmodule voor headspace sampling

Agilent 7890A 

De 5e generatie elektronische pneumatische besturing (EPC) en digitale elektronica zetten een nieuwe standaard voor retentietijdvergrendeling (RTL) precisie en maken de 7890A Agilent's meest betrouwbare GC ooit.
Snellere afkoeling van de oven, robuuste backflush mogelijkheden, geavanceerde automatiseringsfuncties en snellere GC/MS oven ramps zorgen ervoor dat u meer kunt doen in minder tijd, tegen de laagst mogelijke kosten per monster - en dit alles gemakkelijk in te passen in uw bestaande methode.
Het uiterst flexibele EPC-ontwerp maakt nog geavanceerdere koolwaterstofanalyses mogelijk. Een optionele derde detector (TCD) kan complexe gasanalyses versnellen en maakt het mogelijk meer soorten analyses op één GC uit te voeren.
Krachtige, chromatograafvriendelijke software vereenvoudigt het instellen van methoden en de bediening van het systeem en minimaliseert de trainingstijd. Praktische, tijdbesparende ontwerpfuncties versnellen en vereenvoudigen het routineonderhoud.

Deze GC bevat:

EPC
Splitsen/splitloos
Dubbele FID

Agilent 5975C inerte MSD met drie-assige detector

De Agilent 5975C inerte MSD met drie-assige detector biedt innovatieve ontwerpkenmerken om de productiviteit van het laboratorium te verhogen en geavanceerde analytische mogelijkheden die uw resultaten en uw vertrouwen vergroten. Naast het leveren van een betere MS-resolutie en de laagste massa-afwijking die beschikbaar is, biedt het systeem een superieure gevoeligheid en spectrale integriteit.

CombiPAL autosampler 

De CombiPAL autosampler maakt monsterverwerking eenvoudig en transparant. Deze autosampler voldoet aan de hedendaagse eisen voor laboratoriumapparatuur op het gebied van snelheid, flexibiliteit en precisie. Het CombiPAL GC monsterinjectiesysteem combineert injectie van vloeistof, headspace en SPME in één enkel instrument. Hierdoor kan op hetzelfde GC-werkstation snel van de ene naar de andere toepassing worden overgeschakeld. Ongeacht of uw monsters worden verwerkt in headspace, vloeistof of SPME-modus, of als uw methode split/splitless of on column injectie vereist, uw nieuwe instrument setup is klaar in een paar minuten. De CombiPAL biedt krachtige werkmogelijkheden, een investering die meegroeit met uw groeiende behoeften.
In de vloeistofinjectiemodus wordt elke injectiestap (vul-/injectiesnelheid, vertragingstijden voor en na de injectie, reiniging voor en na de injectie of variabele naaldpenetratiediepte) individueel geregeld via uw keuze van Agilent ChemStation-software voor GC- en GC/MSD-systemen.

Injectie van grote volumes stelt u in staat monsters tot 500 μL te injecteren zonder de gebruikelijke degradatie in chromatografische prestaties. Dankzij de mogelijkheid om grotere volumes te injecteren, hoeft een monster niet te worden geconcentreerd door verdamping. Dit kan een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren. Voor monsters met een klein volume minimaliseert de snelle injectiesnelheid de naalddiscriminatie en vermindert de achtergrondinterferentie, wat betere resultaten oplevert met minder werk. De snelle injectiecyclustijd past, samen met de nanoliter injectiemodus, perfect op het gebied van snelle GC-toepassingen.

Specificaties

GC modules Single Split/Splitless
GC Detector Dual FID
Autosamplers CTC Combipal
Agilent GC Agilent 7890A
Agilent MSD 5975C
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief