Hoofdafbeelding Perkin Elmer Atomic Absorption Spectrometer PinAAcle 500

Perkin Elmer Atomic Absorption Spectrometer PinAAcle 500

Artikelnr: 5019
Gevraagd/ Niet op voorraad
Robuust
Onderhoudsvriendelijk

Omschrijving

De PinAAcle™ 500 is een volledig corrosiebestendige vlam atoomabsorptie spectrometer (AAS). Hij is ontworpen om de zwaarste omstandigheden en de meest corrosieve monsters te weerstaan. Hij is zeer duurzaam en heeft ee. hele lange levensduur.

Je kunt zeggen dat de PinAAcle 500 een robuust, volledig geïntegreerd benchtopsysteem met. vlammen. Het is ideaal voor laboratoria die een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en toch krachtige AAS nodig hebben.

Het is uitgerust met een touchscreen interface, met de flexibiliteit te werken via de gebruiksvriendelijke Syngistix Touch™ software . Of met de uitgebreidere, optionele Syngistix™ for AA Software.

The Perkin Elmer AAS PinAAcle 500 

  • Uitzonderlijke gevoeligheid en precisie, waardoor analyse van lagere concentraties mogelijk is met de nauwkeurigheid van duurdere AA-systemen.
  • Snelle, eenvoudige, reproduceerbare bediening via de intuïtieve, op pictogrammen gebaseerde interface van Syngistix Touch of Syngistix voor AA
  • Dankzij de corrosiebestendige monsterinvoercomponenten kan deze AAS gebruikt worden onder zware omstandigheden in zeer vochige omgevingen.
  • Minimaal onderhoud en maximale snelheid dankzij een robuust ontwerp dat onderhoud vrijwel overbodig maakt, waardoor uw bedrijfskosten lager uitvallen.
21 CFR Part 11 CompatibleJA
Hoogte64 cm
Breedte67 cm
Gewicht57 kg.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief