Hoofdafbeelding Shimadzu GC 2010 + AOC-20i auto injector + FID

Shimadzu GC 2010 + AOC-20i auto injector + FID

Artikelnr: 1021
Gevraagd/Enkele beschikbaar
Groot assortiment
Gebruikersvriendelijke software

Omschrijving

Wij hebben onlangs ingekocht een Shimadzu GC-2010 Gas Chromatograph (GC) met AOC-20i Auto injector and FID detector, in zeer goede staat.

Goed onderhoudende GC2010 van Shimadzu met een auto-injector AOC-20i en FID detector

Dit unieke instrument is in goede staat.

De Shimadzu GC-2010 gaschromatograaf maakt betrouwbare, zeer nauwkeurige traceeranalyse met uitstekende herhaalbaarheid mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de volledige reeks detectoren met de allerbeste gevoeligheid.

Dankzij snelle ovenkoeling, krachtige debietregeling en backflush-technologie kan de gebruiker de analysetijden aanzienlijk verkorten voor aanzienlijke productiviteitswinsten. Het volledige assortiment GC-detectoren heeft gevoeligheidsspecificaties die tot de hoogste in de branche behoren, waardoor kwaliteitsgegevens voor een breed scala aan toepassingen worden gegarandeerd.

De hoge gevoeligheid van de detectoren werd bereikt door een grondige reiniging van de gasleidingen van de detector, met de integratie van elektronische componenten van de hoogste kwaliteit en de implementatie van de nieuwste elektronische ruisonderdrukkings technologie.

Als deze Shimadzu GC niet de juiste configuratie is, stuur dan een e-mail, WhatsApp of bel ons. Wij kunnen voor u de juiste oplossing bieden.

 

 

Specificaties

GC Detector FID
Autosamplers Injector
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief