Hoofdafbeelding Shimadzu GC 2010

Shimadzu GC 2010

Artikelnr: 1020
Gevraagd/ Niet op voorraad
Robuust
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding

Omschrijving

Goed onderhoudende GC2010 van Shimadzu met een auto-injector AOC en FID detector.

Shimadzu GC 2010

De Shimadzu GC-2010 gaschromatograaf maakt betrouwbare, zeer nauwkeurige traceeranalyse met uitstekende herhaalbaarheid mogelijk, waarbij gebruik wordt gemaakt van de volledige reeks detectoren met de allerbeste gevoeligheid.

Dankzij snelle ovenkoeling, krachtige debietregeling en backflush-technologie kan de gebruiker de analysetijden aanzienlijk verkorten voor aanzienlijke productiviteitswinsten. Het volledige assortiment GC-detectoren heeft gevoeligheidsspecificaties die tot de hoogste in de branche behoren, waardoor kwaliteitsgegevens voor een breed scala aan toepassingen worden gegarandeerd.

De hoge gevoeligheid van de detectoren werd bereikt door een grondige reiniging van de gasleidingen van de detector, met de integratie van elektronische componenten van de hoogste kwaliteit en de implementatie van de nieuwste elektronische ruisonderdrukkings technologie.

Als deze Shimadzu GC niet de juiste configuratie is, stuur dan een e-mail, WhatsApp of bel ons. Wij kunnen voor u de juiste oplossing bieden.

 Uw oude Shimadzu GC 2010 verkopen aan Labrecycling?

Heeft u laboratoriumapparatuur die u niet meer gebruikt, bijvoorbeeld deze GC2010 of andere fabricaat GC en wilt u deze verkopen? Is uw magazijn of opslag overvol en vindt u niets meer terug? Neem dan contact met ons op: +316 14 12 25 25.

Naast HPLC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS zijn dit chromatogarfieinstrumenten waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. U kunt het verkopen aan ons om zo uw oude systemen een nieuw leven te geven.

Aan wie kunt u laboratorium chromatografie apparatuur verkopen?

Neem contact op met Labrecycling en wij kopen het direct van u op tegen een marktconforme prijs.

Labrecycling zoekt machines van Agilent Technologies, Thermo Fisher Scientific, Shimadzu, Perkin Elmer, Varian & Bruker. 

HEEFT U DEZE STAAN EN IS DEZE OVERBODIG, NEEM DAN CONTACT OP: INFO@LABRECYCLING.NL OF WHATSAPP +31614122525.

Specificaties

GC Detector FID
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief