Hoofdafbeelding Thermo Fisher LTQ X Linear Ion Trap Mass Spectrometer

Thermo Fisher LTQ X Linear Ion Trap Mass Spectrometer

Artikelnr: 4019
Nieuw in de verkoop

Omschrijving

Thermo Fisher LTQ XL Mass Spectrometer System (LTQ21075)

De LTQ XL lineaire ion trap massaspectrometer biedt een hoge gevoeligheid full scan MS samen met diepgaande MS n (CRM) mogelijkheden.
 
Als u op zoek bent naar een uiterst betaalbare massaspectrometer voor algemeen gebruik, zoek dan niet verder dan de LTQ XL.
 
Toepassingen zijn proteomics, identificatie van metabolieten, forensische analyse, klinisch onderzoek en onderwijs.
 
Het algemene nut strekt zich uit tot gebruikers in de academische wereld, industrie en overheid. Inclusief bijgewerkte software met Windows 10 compatibiliteit voor volledige ondersteuning vandaag en in de toekomst.
 
Een enkele quadrupool biedt niet meer dan Selected Ion Monitoring (SIM).
 
Een triple quadrupool voegt daar Selected Reaction Monitoring (SRM) aan toe, waarbij een geselecteerd ion kan worden gefragmenteerd tot een production. Een lineaire ionenval gaat verder door Consecutive Reaction Monitoring (CRM) mogelijk te maken, waarbij een geselecteerd ion wordt gefragmenteerd tot een production en het resulterende production verder wordt gefragmenteerd in extra opeenvolgende stappen (MSn ). Elke extra fragmentatiestap maakt de identificatie van de verbinding zekerder en vergemakkelijkt de structurele karakterisering.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief