Hoofdafbeelding Thermo Scientific Dionex Ultimate 3000 RS Column Compartment UHPLC+ focused TCC-3000RS

Thermo Scientific Dionex Ultimate 3000 RS Column Compartment UHPLC+ focused TCC-3000RS

Artikelnr: 8066
Gevraagd/Te koop
Groot assortiment
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Betrouwbaar

Omschrijving

Thermo Scientific Dionex Ultimate TCC-3000RS

De fundamentele eis die aan een kolomcompartiment voor vloeistofchromatografietoepassingen wordt gesteld, is de mogelijkheid om de vooraf ingestelde temperatuur zo nauwkeurig mogelijk te handhaven.

Voor temperatuurnivellering is de temperatuurstabiliteit echter belangrijker dan de absolute nauwkeurigheid van de instelling. De TCC bevat geavanceerde elektronische schakelingen die de temperatuur handhaven met een precisie van ±0,1 °C.

Het thermisch geoptimaliseerde ontwerp van de TCC verkort de tijd die nodig is om de temperatuur tussen de kolom en het oplosmiddel in evenwicht te brengen.

Thermo-elektrische elementen in de TCC zorgen voor de opwarming en afkoeling van de kolommen. De warmtewisselaar in de kolomkamer helpt de lucht en alle in de kamer geïnstalleerde onderdelen op de gewenste temperatuur te brengen. Indien nodig kan in de kolomkamer een voorverwarming worden geïnstalleerd.

Dit alles zorgt ervoor dat

  • de temperatuur van de stationaire fase constant blijft over de totale lengte van de kolom
  • de kolom en het oplosmiddel tijdens de analyse dezelfde temperatuur hebben.

Onder deze omstandigheden wordt de analytische scheiding bij de nominale temperatuur uitgevoerd. Dit minimaliseert frontting en tailing van pieken, alsmede variaties in retentietijd.

Bovendien kan onder de kolomkamer van de TCC-3000RS een postkolomkoeler worden geïnstalleerd. Post-column koeling zorgt ervoor dat de temperatuur van het kolomeluaat wordt verlaagd tot een temperatuur die geschikt is voor de daaropvolgende detectie. Post-column koeling minimaliseert de ruiswaarden en leidt zo tot optimale detectieresultaten.

Specificaties

Thermo HPLC systemen Dionex Ultimate 3000
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief