Hoofdafbeelding Thermo Scientific Dionex Ultimate 3000 RS Pump UHPLC+ focused HPG-3400RS

Thermo Scientific Dionex Ultimate 3000 RS Pump UHPLC+ focused HPG-3400RS

Artikelnr: 8065
Gevraagd/Te koop
Groot assortiment
Gebruikersvriendelijke software
Flexibele opstelling voor verschillende analyses

Omschrijving

Labrecycling koopt en verkoopt Thermo Scientific 

Ultimate 3000 RS Pump UHPLC+ focused HPG-3400RS

De pomp is een seriële dubbele zuigerpomp zonder pulsatie met elektronische samendrukbaarheidscompensatie. De pompkop omvat twee cilinders - een werkcilinder en een evenwichtscilinder - die in serie zijn geschakeld. Het oplosmiddel passeert achtereenvolgens beide cilinders.

Continue afgifte wordt als volgt bereikt: De werkcilinder levert met het juiste debiet en vult tegelijkertijd de in serie geschakelde evenwichtscilinder. Deze laatste dient als reservoir en levert terwijl de werkcilinder de zuigslag uitvoert.

Kenmerkend voor de gepatenteerde isokinetische voorcompressie is de overlappende fase van de afgifteslagen van de werkcilinder en de evenwichtscilinder. Bij het verpompen van samendrukbare vloeistoffen zonder geregelde voorcompressie neemt de pulsatie toe naarmate de werkdruk toeneemt, omdat een deel van de persslag nodig is voor het samendrukken van het oplosmiddel in de werkcilinder. De pulsatie tijdens de voorcompressiefase wordt tot een minimum beperkt door snelheidsmodulatie van de aandrijving. De zeer constante afgifte wordt verzekerd door een gepatenteerd secundair regelsysteem (automatische samendrukbaarheidscompensatie). Het debiet wordt altijd constant gehouden ten opzichte van de atmosferische druk.

Bron: Thermo Scientific Dionex UltiMate 3000 Series SD, RS, BM, and BX Pumps Operating Instructions (Original Operating Instructions)

 

Specificaties

Thermo HPLC systemen Dionex Ultimate 3000
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief