Hoofdafbeelding Varian AA240Z + GTA 120 + PSD 120

Varian AA240Z + GTA 120 + PSD 120

Artikelnr: 5015
Gevraagd/ Niet op voorraad

Omschrijving

Het Zeeman effect, Varian AA240Z

Het Zeeman effect is de splitsing en polarisatie van atomaire spectraallijnen in aanwezigheid van een magnetisch veld. Het magnetisch veld heeft weinig effect op moleculaire soorten en deeltjes die achtergrondabsorptie kunnen veroorzaken. De Zeeman-techniek gebruikt het magnetisch veld voor een nauwkeurige achtergrondcorrectie. Met de magneet uit wordt de totale absorptie gemeten. Zodra het magneetveld op de verstuiver wordt toegepast, wordt het spectrale profiel gesplitst en wordt alleen de achtergrondabsorptie gemeten.
De achtergrondabsorptie (magneet aan) wordt vervolgens afgetrokken van de totale absorptie (magneet uit) om de atoomabsorptie te bepalen.

Zeeman oplossing van Varian AA240Z

De Varian Zeeman systemen zijn voorzien van de transversale AC gemoduleerde Zeeman configuratie met het veld toegepast over de verstuiver. Dit vermijdt de gevoeligheidsverliezen die met een gelijkstroom (permanente) magneet worden waargenomen, en maximaliseert licht door gehele vergeleken met longitudinale ontwerpen waar de eindkappen het licht beperken dat door de poolstukken van de magneet gaat. De unieke magnetische golfvorm van Varian biedt een vertragingstijd van minder dan 5 ms tussen de metingen en verzamelt elke seconde 100/120 datapunten (bij 50/60 Hz).

Varian GTA 120 - Agilent GTA 120

De GTA 120 Graphite Tube Atomizer biedt superieure prestaties in de grafietoven, ongeacht de moeilijkheidsgraad van het monster, waardoor hij ideaal is voor uiteenlopende toepassingen zoals chemie, petrochemie, voeding en landbouw.

De GTA 120 is compatibel met de 280FS AA en 240FS AA instrumenten.

  • Levert extreem snelle verneveling, zelfs bij moeilijke monstermatrices
  • Lange verstuivingscel zorgt voor de hoogste gevoeligheid en de laagste detectielimieten voor de beste signaal-ruisverhouding
  • Gasminimalisatietechnologie (GMT) verlengt de levensduur van de buisjes, vermindert het gasverbruik met 40% en verlaagt de analysekosten.
  • De programmeerbare monsterdispenser (PSD 120) van de ovenautomatische monsternemer heeft een uiterst stabiele montage en positievergrendeling en biedt plug-and-play-montage, waardoor uitlijning niet meer nodig is.
  • Eenvoudige methodeontwikkeling met behulp van Tube-CAM (optioneel) om nauwkeurige sondedoseerhoogten in te stellen en optimale droogtemperaturen te bevestigen, en de SRM-wizard om de verassings- en verstuivingstemperaturen te optimaliseren.
  • Carrouselcapaciteit voor 135 oplossingen minimaliseert veranderingen voor high-throughput labs, waardoor langere onbemande runs mogelijk zijn.

Varian Agilent PSD 120

De bediening van de programmeerbare monsterdispenser (PSD) gaat gepaard met het gebruik van bewegende delen en gevaarlijke chemicaliën. Ondeskundig, onjuist of onzorgvuldig gebruik van dit accessoire kan ernstig letsel aan personeel of ernstige schade aan apparatuur en eigendommen veroorzaken.

  • Alleen voor gebruik binnenshuis
  • Geschikt voor de volgende categorieën: Installatiecategorie II, Vervuilingsgraad 2 en Apparatuurklasse I 
  • De elektrische bediening van de sampler is ingebouwd in de GTA control unit 
  • De voeding wordt geleverd door de GTA 
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief