Hoofdafbeelding Waters Acquity QDa Detector

Waters Acquity QDa Detector

Artikelnr: 8097
Gevraagd/ Niet op voorraad
Hoge kwaliteit analyses
Toonaangevende gevoeligheid van detectoren

Omschrijving

Waters HPLC module Acquity

ACQUITY QDa is net zo intuïtief als een optische detector, met de robuustheid om al uw analyses aan te kunnen. In harmonie met uw chromatografie, is het vooraf geoptimaliseerd om te werken met uw monsters, zonder de steekproefspecifieke of gebruikers aanpassingen, welke typisch zijn voor traditionele massaspectrometers.

Voor het eerst kan elke analytische wetenschapper consequent massaspectrale gegevens van de hoogste kwaliteit genereren, routinematig en zonder dat daarvoor speciale training of expertise nodig is. Het is niet meer nodig om voor resultaten gespecialiseerde analyselaboratoria in te schakelen. 

Waters QDA Detecor

Met Waters ACQUITY QDa Detector kunt u het risico van onverwachte coeluties of componenten tot een minimum beperken en kunt u spoorcomponenten met zekerheid bevestigen, dankzij het analytische vertrouwen dat massadetectie biedt. Verbetering van de analytische waarde en de productiviteit van elke analyse, waardoor er geen noodzaak is  om alle extra assays of tijdrovende alternatieve technieken uit te voeren.

In synergie met optische detectie, kunt u de kans dat een monsterbestanddeel onopgemerkt blijft, aanzienlijk verkleinen.

Specificaties

HPLC Detector QDa
Waters HPLC systemen Waters Acquity
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief