Hoofdafbeelding Agilent 1200 HPLC G1312B Bin Pump SL

Agilent 1200 HPLC G1312B Bin Pump SL

Artikelnr: 2040
Nieuw in de verkoop
Robuust
Onderhoudsvriendelijk

Omschrijving

Onlangs nieuw aangeschaft, een Agilent 1200 systeem met een 1260 Infinity fractiecollector.

Agilent HPLC 1200 series + 1260 Infinity G1364A 1260 FC-AS

Agilent Solvent Tray

Agilent 1200 G1379B degasser

Bestaat uit een 4-kanaals vacuümontgasser inclusief 4 microgestructureerde membranen, en een vacuümpomp. Wanneer de micro-vacuümontgasser wordt ingeschakeld, schakelt het besturingscircuit de vacuümpomp in, die met constante snelheid en spanning een gedeeltelijk vacuüm in de vacuümhouder genereert. De druk wordt gemeten door een druksensor. De micro-vacuümontgasser handhaaft het partiële vacuüm met behulp van een gecontroleerd lek in de proportionele klep van de ontgasser en door de grootte van het gecontroleerde lek in de proportionele klep te variëren, afhankelijk van het signaal van de druksensor.

De LC-pomp zuigt de oplosmiddelen uit hun flessen door de speciale kunststof membranen van de vacuümhouder. Terwijl de oplosmiddelen door de vacuümkamers stromen, dringt elk opgelost gas in de oplosmiddelen door de membranen in de vacuümkamer. De oplosmiddelen zullen bijna volledig ontgast zijn wanneer zij de uitgangen van de micro-vacuümontgasser verlaten.

Agilent 1200 G1312B Binaire Pomp SL

Deze binaire pomp heeft een ontwerp met twee kanalen en twee zuigers in serie, dat alle essentiële functies van een oplosmiddeltoevoersysteem omvat. De dosering van het oplosmiddel en de toevoer naar de hogedrukzijde worden uitgevoerd door twee pompassemblages die een druk tot 400 bar kunnen genereren. Elk kanaal bestaat uit een pompset met pompaandrijving, pompkop, actieve inlaatklep en uitlaatklep. Beide kanalen zijn verbonden in een mengkamer met laag volume die door een capillaire spoel is verbonden met een dempingseenheid en een mixer.

Het ontwerp van de Agilent 1200 G1312B SL met variabel slagvolume maakt pulsvrije toediening van oplosmiddel en efficiënte menging mogelijk. Een elektronisch geactiveerde inlaatklep, gesynchroniseerd met de zuigerslag, voorkomt dampvorming bij vluchtige oplosmiddelen en is onderhoudsvrij.

Agilent 1200 G1367C HiP-ALS SL

De autosampler wordt bestuurd vanuit de Agilent 1200 Series besturingsmodule of vanuit het Agilent ChemStation voor LC-systemen. In de speciaal ontworpen thermostabiele monsterbakjes passen 100 × 1,8 ml flesjes of twee wellplates en 10 × 1,8 ml flesjes. De autosampler-thermostaat bevat Peltier-gestuurde warmtewisselaars. Een ventilator zuigt lucht aan uit de ruimte boven het plateau van de autosampler en blaast deze vervolgens door de lamellen van de koel-/verwarmingsmodule. Daar wordt de lucht gekoeld of verwarmd volgens de ingestelde temperatuur. De thermostaatlucht komt de autosampler binnen via een uitsparing onder de speciaal ontworpen monsterhouder. De lucht wordt vervolgens gelijkmatig door de monsterbak verdeeld, waardoor een effectieve temperatuurregeling wordt gewaarborgd, ongeacht het aantal flacons in de bak. In de koelmodus ontstaat condensatie aan de gekoelde zijde van de Peltier-elementen. Dit gecondenseerde water wordt veilig naar het leksysteem geleid.

Agilent 1200 G1330B FC/ALS Therm

Regelt de temperatuur voor HPLC's of fractiecollectoren. De ALS-thermostaat bevat Peltier-gestuurde warmtewisselaars. Een ventilator zuigt lucht aan uit de ruimte boven de monsterflesjeslade van de autosampler en wordt vervolgens door de lamellen van de koel-/verwarmingsmodule geblazen. Daar wordt de lucht gekoeld of verwarmd volgens de ingestelde temperatuur. De thermostaatlucht komt de autosampler binnen via een uitsparing onder de speciaal ontworpen monsterhouder. De lucht wordt vervolgens gelijkmatig door de monsterhouder verdeeld, waardoor een effectieve temperatuurregeling wordt gewaarborgd, ongeacht het aantal flacons in de houder.

Agilent 1260 Infinity G1364C 1260 FC-AS

De Analytical-Scale Fraction Collector is geoptimaliseerd voor laboratoria die op analytische schaal verbindingen zuiveren van hoeveelheden van nanogrammen tot milligrammen met typische stroomsnelheden tussen 0,1 en 10 mL/min. De module beschikt over de volledige set opnamemodi en is compatibel met een grote verscheidenheid aan triggerbronnen. SBS-platen en vier verschillende buisformaten met verschillende lengtes worden ondersteund.

De Analytical-Scale Fraction Collector heeft een compact closed-box ontwerp, vereist minimale werkruimte en kan naadloos worden geïntegreerd in elk InfinityLab Analytical System. De ingebouwde fractievertragingssensor maakt automatische vertragingskalibratie mogelijk voor maximale terugwinning van stoffen, en de vier vooraf geconfigureerde capillaire kits zorgen voor minimale piekdispersie voor maximale zuiverheid. De maximale capaciteit kan eenvoudig worden verhoogd door maximaal drie modules te clusteren.

Agilent 1200 G1315C DAD SL

Deze verifieert de scheidingskwaliteit met piekzuiverheid, meerdere signalen en spectrale bibliotheken tijdens analytische kwantificering en biedt een uitgebreid golflengtebereik met de hoogste gevoeligheid. De diode-arraydetector maakt automatische golflengteverificatie mogelijk om de prestaties te volgen.

Ultrasnelle scheidingen kunnen scherpe en smalle pieken genereren met piekbreedtes kleiner dan 1 seconde. De Agilent 1200 Series DAD SL biedt meerdere golflengtes en volledige spectrale detectie met een bemonsteringsfrequentie tot 80 Hz, waardoor de analysesnelheid van ultrasnelle LC wordt bijgehouden. Zelfs wanneer de 1200 Series DAD SL op hoge datasnelheden werkt, maakt hij nauwkeurige identificatie, kwantificering en piekzuiverheidsanalyse op sporenniveau mogelijk. Deze uitzonderlijke mogelijkheden zorgen ervoor dat uw ultrasnelle LC-methoden voldoen aan de strengste wettelijke prestatie-eisen. 

Het temperatuurbeheersysteem van de Agilent 1200 zorgt voor een optimale basislijnstabiliteit, zelfs onder ruwe omgevingsomstandigheden. Deze detector heeft een uitstekende verlichting met gecombineerde deuterium- en wolfraamlampen voor de hoogste intensiteit en de laagste detectielimiet van 190 tot 950 nm, 1024 diodes en een 1-nm spleet voor de hoogste spectrale resolutie. De programmeerbare slit helpt u het spectrale landschap te verkennen voor een snellere karakterisering van het monster, en zorgt voor een hogere gevoeligheid of een lagere basislijnruis, zoals nodig op de 1100. Slit-instellingen kunnen worden opgeslagen en gerapporteerd van 1 - 16 nm met ruwe gegevens voor GLP traceerbaarheid.

Specificaties

HPLC Pomp Binary Pump
HPLC Detector DAD SL
Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief