Hoofdafbeelding Agilent G1379B Vacuum Degasser 1200 HPLC series

Agilent G1379B Vacuum Degasser 1200 HPLC series

Artikelnr: 8031
Gevraagd/Enkele beschikbaar
Betrouwbaar
Gebruikersvriendelijke software
Groot assortiment

Omschrijving

G1379B is een Agilent 1200 component in een reeks van innovatieve stapelbare HPLC-componenten. De modules zijn zo ontworpen dat ze bediend kunnen worden via een handheld-controller of via een PC met ChemStation software. Agilent G1379B Vacuum Degasser 1200 HPLC series

Agilent G1379B 1200 Series


De Agilent 1200 Serie microvacuümontgasser, model G1379B, bestaat uit een 4-kanaals vacuümcontainer, inclusief 4 microgestructureerde membranen, en een vacuümpomp. Wanneer de microvacuümontgasser wordt ingeschakeld, schakelt het stuurcircuit de vacuümpomp in, die met constante snelheid wordt bediend en spanning genereert een onderdruk in de vacuümcontainer. De druk wordt gemeten door een druksensor. De microvacuümontgasser handhaaft het onderdruk met behulp van een gecontroleerd lek in de proportionele klep van de ontgasser en door de grootte van het gecontroleerde lek in de proportionele klep te variëren, afhankelijk van het signaal van de druksensor.

De LC-pomp zuigt de oplosmiddelen uit hun flessen door de speciale plastic membranen van de vacuümcontainer. Terwijl de oplosmiddelen door de vacuümkamers passeren, dringt elk opgelost gas in de oplosmiddelen door de membranen in de vacuümcontainer. Bij het verlaten van de uitlaten van de microvacuümontgasser worden de oplosmiddelen bijna volledig ontgast.

Agilent G1379B - Serie 1200

Conditie: tweedehands/ refurbished
Fabrikant: Agilent Technologieën
Software: PC - Chemstation

Deze opgeknapte Agilent 1200 Vacuum degasser is in goede staat. Hij is getest op het werken volgens de fabrieksinstellingen door gecertificeerde servicetechnici. Het instrument is gereinigd (binnen en buiten) en gereinigd Gebroken en reserveonderdelen zijn vervangen door originele onderdelen van de fabrikant. Het instrument wordt geleverd met garantie. Er is een langere garantieperiode beschikbaar. 

Specificaties

Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief