Hoofdafbeelding Agilent 1200 HPLC systeem - Quaternary Pump - DAD

Agilent 1200 HPLC systeem - Quaternary Pump - DAD

Artikelnr: 2026
Gevraagd/Enkele beschikbaar

Omschrijving

De Agilent 1200 HPLC systeem met Quaternary pomp en Diode Array Detector serie is een modulair opgebouwd systeem die snelle analyses met hoge capaciteit met precieze resultaten combineert.  De innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten kunnen worden bediend via een handheld-controller of een computer met ChemStation of Openlab software. Gebaseerd op de 1100 HPLC-systeem, beschikt de Agilent 1200 systeem over een configuratie met één stapel aan componenten die een minimum aan laboratoriumruimte in beslag neemt. 

Agilent configuratie HPLC systeem met Quat Pomp en DAD

Naast de kleine footprint heeft deze Agilent 1200 systeem een enorme keuze aan beschikbare modules, waaronder meerdere verschillende detectors, pompen en autosamplers, waardoor deze de mogelijkheid heeft om verschillende oplossingen te bieden.

Deze Agilent 1200 LC systeem bevat de volgende modules:

  • G1311A Quaternary pomp
  • G1315B DAD (Diode Array Detector)
  • G1329A Autosampler
  • G1316A TCC (Thermostatted Column Compartment
  • G1379B Degasser
  • Solvent Tray
  • Computer met Chemstation-software
  • Alle benodigde kabels.

Er worden verschillende gebruikte en gerenoveerde Agilent 1200-serie HPLC-systemen gevraagd door Labrecycling. Ook modules kunnen worden aangevuld bijvoorbeeld een extra G1362A RID detector of een koeler G1330B ALS-Therm.

Labrecycling heeft als doel om gebruikte en gereviseerde HPLC-systemen een tweede leven te geven in 2de en 3de wereldlanden. Om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen, worden al onze gereviseerde Agilent HPLC-systemen getest om te voldoen aan de vereisten van de fabrikant. Of u nu op zoek bent naar een RID- of FLD-systeem, wij hebben beide op voorraad. Op zoek naar een product dat meer op maat is gemaakt? Al onze Agilent HPLC-systemen kunnen op maat worden geconfigureerd volgens uw specifieke vereisten. 

Uw Agilent LC systeem verkopen?

Na installatie en validatie van een nieuwe Agilent 1290 Infinity II LC systeem wordt uw oude laboratoriumtoestel uitgeschakeld en niet meer gebruikt. Toch heeft Labrecycling belangstelling voor de afgeschreven, ouderwetse of vintage HPLC systemen.

Naast HPLC systemen zijn GC, GC/MS, LC/MS, AAS & ICP-MS laboratorium systemen waar Labrecycling ook belangstelling voor heeft. U kunt het verkopen aan ons om zo uw oude apparatuur een nieuw leven te geven. 

Specificaties

HPLC Pomp Quaternary pump
HPLC Detector DAD
Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief