Hoofdafbeelding Agilent 1311A Quat Pump 1200 HPLC series

Agilent 1311A Quat Pump 1200 HPLC series

Artikelnr: 8032
Price on request
Accuraat
Betrouwbaar
Gebruikersvriendelijke software

Omschrijving

De Agilent G1311A Quat pomp 1200 serie heeft een geoptimaliseerd ontwerp dat een vrijwel pulsvrije en stabiele oplosmiddeldoorstroming garandeert, met dubbele zwevende zuigers in serie, nauwkeurig servo gestuurd. Dit ontwerp met variabele slagvolume maakt een pulsvrije oplosmiddeltoevoer en efficiënte menging mogelijk.

Een inlaatkle, die elektronisch wordt geactiveerd en gesynchroniseerd met de zuigerslag - elimineert dampvorming met vluchtige oplosmiddelen en is onderhoudsvrij. Met snel doseerventiel en voorgeconfigureerde vacuümontgasser, voor gemakkelijk mengen onder lage druk van maximaal vier oplosmiddelen en de hoogste flexibiliteit bij de keuze van oplosmiddelen.

G1311A Quaternaire pomp 1200 HPLC-module

Het Agilent 1200 (HP 1200) systeem is een innovatieve reeks stapelbare HPLC-componenten die zijn ontworpen om te worden bediend via een handbediende controller of een computer met ChemStation. De quartaire pomp is een onderdeel van het complete systeem.

Kenmerken

  • Gebruiksgemak - met de handbediende bedieningsmodule kunt u snel bedrijfsparameters invoeren, gemakkelijk methoden opslaan en drukprofiel, diagnostiek en taakgerichte informatie weergeven.
  • Duurzaam - roestvrij staal, titanium, goud, robijn, saffier, keramiek, PEEK en PTFE garanderen een lange levensduur. Seal wash optie voor hoogzoute mobiele fasen beperkt het onderhoud tot een minimum voor lagere bedrijfskosten.
  • Groot debietbereik - tot 10 ml/min voor breed HPLC-werk, inclusief semipreparatieve scheidingen.
  • Beter voor GLP ingebouwde lek- en druktest met grafische voorstelling van drukprofielen, en vroegtijdige feedback over onderhoud.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief