Hoofdafbeelding Agilent G1312A Binary Pump HPLC 1200 series

Agilent G1312A Binary Pump HPLC 1200 series

Artikelnr: 8083
Gevraagd/Te koop

Omschrijving

In zeer goede staat

Agilent 1200 Binaire pomp G1312A

De binaire pomp is gebaseerd op een tweekanaals, dual-piston in-series ontwerp dat alle essentiële functies omvat die een oplosmiddeltoevoersysteem moet vervullen. De Agilent G1312A is ontworpen voor mengen onder hoge druk met topprestaties. De binaire pomp van de 1200-serie bestaat uit twee identieke pompen die in één behuizing zijn geïntegreerd en zorgt voor gradiëntvorming door menging onder hoge druk.

Dosering van oplosmiddel en toevoer naar de hogedrukzijde worden uitgevoerd door de twee pompassemblages die een druk tot 400 bar kunnen genereren. Elke pompassemblage omvat een pompaandrijving, een pompkop, een actieve inlaatklep met een vervangbare cartridge en een uitlaatklep.

De Agilent 1200 Serie G1312A Bin Pomp is ontworpen voor het mengen onder hoge druk met topprestaties. Het betrouwbare ontwerp van deze eenheid beperkt het onderhoud tot een minimum door gebruik te maken van elektronisch gestuurde actieve inlaatkleppen voor debieten tot 5,0 mL/min. Zwevende zuigers zorgen voor de hoogste afdichting, lage interne en externe volumes van capillaire verbindingen, minimale benodigde werkbankruimte door twee dubbele zuigerpompen in één behuizing. Een breed debietbereik vanaf typisch 50 uL/min voor reproduceerbare gradiënten bij lage debieten met ontgassing van oplosmiddelen.

Kenmerken:

  • Een breed debietbereik vanaf typisch 50 µL/min voor reproduceerbare gradiënten bij lage debiet met oplosmiddelontgassing.
  • Lage interne en externe volumes van capillaire verbindingen en een minimum aan benodigde werkbankruimte dankzij twee pompen met dubbele zuiger, in serie in één behuizing.
  •  Voldoet aan de hoogste chromatografische eisen door gebruik te maken van servogestuurde zuigers van beide afzonderlijke pompen
  • Betrouwbaar ontwerp dat het onderhoud tot een minimum beperkt dankzij elektronisch geregelde actieve inlaatkleppen voor debieten tot 5,0 mL/min. De binaire pomp is ook uitstekend geschikt voor standaardboringchromatografie.
  •  Zwevende zuigers met het principe van de weg-van-de minste-weerstand garanderen de hoogste levensduur van de afdichting.

 

Specificaties

HPLC Pomp Binary Pump
Agilent HPLC systemen Agilent 1200 series
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief