Hoofdafbeelding Waters 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Waters 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Artikelnr: 2035
Niet op voorraad
Groot assortiment
Accuraat
Betrouwbaar

Omschrijving

De 2475 Multi-Wavelength (Multi Wavelength FLD) Fluorescence Detectoris een meerkanaals, afstembare fluorescentiedetector, die is ontworpen voor HPLC-toepassingen. De detector levert de hoogste gevoeligheid en selectiviteit, van lage concentraties van doelstoffen tot lage onzuiverheden controleert.

Het Waters 2695 HPLC-systeem integreert oplosmiddel- en monsterbeheer met consistente systeem-tot-systeemprestaties en hoge reproduceerbaarheid. Het Waters-chromatografiesysteem zorgt voor de betrouwbaarheid van de resultaten door een hoge injectieprecisie voor nauwkeurige kwantificering en uitzonderlijke retentietijd voor retentie voor nauwkeurige piekidentificatie. Het oplosmiddelafgiftesysteem van de 2695 is voorzien van quaternaire menging met een vast vertragingsvolume voor consistente resultaten, ongeacht de tegendruk van het systeem. Met pulsvrije oplosmiddelafgifte, via het seriële stroompad en zonder het gebruik van dempers en een nauwkeurige stroom van online ontgassing van oplosmiddelen en geautomatiseerde samendrukbaarheid van het oplosmiddel, biedt het Waters HPLC-systeem werkelijk geavanceerde mogelijkheden voor oplosmiddelafgifte.

Labrecycling biedt u een zeer weinig gebruikte en in uitstekend staat verkerende Waters 2695 HPLC System met 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Waters Alliance 2695 HPLC Systeem 2475 Multi λ Fluorescence Detector

Dit HPLC systeem is compleet refurbisehd en getest volgens factory settings van Waters Cooperation.

Specificaties

HPLC Detector Multi λ Fluorescence
Waters HPLC systemen Waters Alliance 2695
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief